OPI Mariah Carey | Love Lacquer

bron: OPI

De nieuwe collectie van OPI, welke is geïnspireerd en persoonlijk geselecteerd door Mariah Carey, zal langzaamaan in de winkels verschijnen. Vandaag laat ik jullie zien uit welke lakjes deze limited edition bestaat!

Volgens Suzi Weiss-Fischmann (Executive VP en Artistic Director van OPI) is de muziek van Mariah Carey een “geweldige inspiratiebron voor sexy, levendige kleuren met een flinke dosis glamour”. Hier zit zeker een kern van waarheid in, want ze heeft maar liefst 18 nummer 1 hits gescoord in Amerika!

01
De kleuren v.l.n.r.: Get Your Number – Can’t Let Go – The Impossible – Stay The Night

De eerste vier lakjes zijn anders dan je gewend bent; OPI introduceert in deze collectie namelijk “Liquid Sand”. Deze speciale nagellak heeft een korrelige finish welke licht glanst door fijne glitterdeeltjes. Ready voor de stage ben je zeker met deze bijzondere nagellak!

Na het aanbrengen van deze nagellak vergeet je de top coat, zodat een mat effect met een unieke textuur ontstaat!

02
De kleuren v.l.n.r.: Anti-Bleak – Sprung Word – A Butterfly Moment – Pink Yet Lavender

Na wat bijzondere en nogal uitbundige kleuren is het tijd voor wat rustigere kleuren. À la Mariah Carey dan, want ze kan best overdreven aanwezig kan zijn middels haar verschijning.. De laatste in het rijtje is overigens een top coat met losse glitters.

Persoonlijk ben ik niet zo’n fan van Mariah Carey, maar deze collectie vind ik wel geslaagd. Ik ben erg benieuwd naar de Liquid Sand lakjes en dan met name Stay The Night.

De lakjes bevatten 15 ml. en kosten € 14,25 per stuk. Er is ook een pakketje met vier mini’s van de Liquid Sand lakjes verkrijgbaar welke € 18,95 kost. Klik hier voor een verkooppunt bij jou in de buurt!

Wat vind jij van deze collectie?

Posted on 16 January, 2013 in Uncategorized3 reacties  16 January 2013 om 9:37 uur

  super pretty lakjes :D  16 January 2013 om 13:57 uur

  Mooie lakjes :D x


  bylondena

  17 January 2013 om 10:21 uur

  Ik vind het erg mooie lakjes! :) Heb zelf al drie van die liquid sand in huis!