Hoe berg ik mijn stash op? (januari 2013) - Lovelacquer.nlLovelacquer.nl

DSCF0241

Sinds augustus vorig jaar woon ik op mezelf en mijn verhuisdozen zijn nog steeds niet allemaal uitgepakt.. Komende week wil ik me er toch echt aan gaan wagen en veel spullen in deze kast in mijn woonkamer opbergen. Op dit moment staat hij vol met beautystuff en dit wil ik gaan verhuizen naar mijn slaapkamer. Maar voordat ik dit ga doen, wil ik jullie laten zien hoe mijn stash nu is opgeborgen!

DSCF0250

De kast komt van Leen Bakker en staat vol met.. van alles en nog wat. Ik ga per plank laten zien wat er voornamelijk in staat.

DSCF0248

Wijn- en bierglazen hebben hun plekje gevonden op deze plank, maar in het hoekje is nog plek voor hele andere dingen. Er staat een Glossybox gevuld met maskers en er staan een aantal losse maskers. Op deze box staat een doosje met kettingen en armbanden. Op de voorgrond staan wat flesjes parfum, welke ik dagelijks gebruik.

DSCF0253

Op de tweede plank staat al mijn nagellak. Ondertussen heb ik er al zoveel, dat ze niet meer in de dozen van Ikea passen.. Tussen de nagellak staan wat verdwaalde home scents en een shampoo bar van The Beauty Bakery.

DSCF0256

Op dezelfde plank staat een Glossybox waar ik producten in opberg die ik heb opgemaakt. Rechts staan normaal drie boxen op elkaar, maar de missende slingeren nu in huis rond.. Verder staan er twee doosjes (waarvan een lunchbox om precies te zijn) met nagellak die te hoog zijn voor de dozen van Ikea, nagellakaccessoires en andere kleine dingen.

DSCF0257

De onderste plank is een grote rommel. Eigenlijk allemaal dingen die ik nog een plekje moet geven in huis of weg moet gooien.

DSCF0265

DSCF0269

In deze beautycase van Oilily zitten wat mascara’s, lipsticks, oogpotloden en andere make-up. Onlangs heb ik een aardige schoonmaak gehouden in mijn stash, dus hij is aardig uitgedund haha!

In mijn badkamer staan op een plankje ook nog wat dingen die ik dagelijks gebruik, zoals verzorgingsproducten, foundation, concealer, mascara en oogpotloden. Daarnaast heb ik in mijn bijkeuken nog een kast staan met diverse back-ups.

Zoals je ziet is mijn beautystuff overal en nergens opgeborgen en hier ga ik binnenkort dus verandering in brengen. Als ik alles een nieuw plekje heb gegeven, zal ik in een post laten zien hoe ik dat heb gedaan!

Hoe bergen jullie je stash op en/of heb je misschien nog tips?

Posted on 20 January, 2013 in Beauty, Inspiration, Make-up, Nagels, Stash
Tags:11 reacties  20 January 2013 om 10:52 uur

  ik heb zelf alles in twee helmer kastjes gepropt XD


  bylondena

  20 January 2013 om 22:09 uur

  Dat. Helmer kastjes zijn ideaal.


  beautyfizz

  20 January 2013 om 22:59 uur

  ik ook maar dan 3, handig en niet al te duur  21 January 2013 om 8:29 uur

  Leuk om te zien!
  Ik heb mijn makeup in een Ikea hemnes kast met spiegel en mijn nagellak in een nagellakrek en in een ikea helmer kastje


  21 January 2013 om 8:29 uur

  Ik volg je trouwens!


  22 January 2013 om 19:07 uur

  Dankjewel! Ik ga mijn make-up ook opbergen in een Ikea Hemnes, maar waar ik mijn nagellak ga laten weet ik nog niet..  21 January 2013 om 15:25 uur

  Erg leuk artikel dit! :D Ik denk dat ik em binnenkort ga ‘stelen’ voor op m’n blog…..,met bron-idee-vermelding of course! ;)


  22 January 2013 om 19:07 uur

  Dankjewel! Laat het even weten als je hem hebt geplaatst, vind ik leuk om te lezen!  21 January 2013 om 20:34 uur

  aaah super leuk artikel!


  22 January 2013 om 19:06 uur

  Dankjewel!  22 January 2013 om 20:38 uur

  Leuk artikel, die Ikea doosjes zijn echt handig :D

CommentLuv badge