Gwen’s Art Nailz – Blue Fantasy | Love Lacquer

IMG_6672

Vlak voor kerst konden jullie al aan de slag met de eerste nail art van Gwenny. De feestdagen zijn helaas alweer voorbij en het weer is het niet veel beter op geworden.. Blijf vandaag vooral binnen en probeer de tweede nail art van Gwenny eens!

IMG_6653

De volgende lakken heb ik gebruikt:

 • Essence Tip Painter – White (hier staat geen naam of nummer op)
 • MAX Nail Art Polish stripers (deze lakken hebben geen naam)
 • Safari Nail Polish Trendy! Colour! (356)

IMG_6654

Begin met de safari lak en maak daar de hele nagel blauw mee. Je kunt natuurlijk elke kleur kiezen die je mooi vindt. Mijn klant wilde blauw dus vandaar dat ik voor deze lak gekozen heb. Heb je zelf al langere nagels, vergeet dan niet ook de voorkant van je nagel mee te nemen, dat voorkomt het chippen van je nagellak. Lak je nagels ook een stukje van je nagelriem af, hierdoor zijn je nagels optisch langer.

IMG_6659

Voor deze nail-art heb ik ervoor gekozen de art alleen op de ringvinger en duim te plaatsen, zodat het niet te druk wordt.

Gebruik de roze striper en zet een schuine streep van het midden van de zijkant van je nagel naar het midden van je nagelriemrand. Zorg ervoor dat je de rand van je nagellak niet raakt.

IMG_6660

Doe dit vervolgens vanuit het zelfde startpunt nogmaals, maar dan de andere kant op richting de tip van je nagel. Zorg er ook hier weer voor dat je de rand van je nagel niet raakt.

IMG_6661

Vervolgens maak je met de witte striper (sorry door het licht van buiten is het verschil tussen de roze en witte lak niet zo duidelijk te zien) vanuit het zelfde startpunt een rechte streep naar rechts tot ongeveer het midden van de nagel.

IMG_6662

Met dezelfde witte striper maak je een halve U tot over de roze streep heen, zorg dat er ruimte tussen de roze en de witte streep te zien is.

IMG_6663

Doe dit zelfde ook bij de andere roze streep. Zo ontstaat er een U vorm van de witte striper, die over de roze striper heen ligt.

IMG_6664

Gebruik vervolgens weer de roze striper, en maar een S streep over de middelste witte streep. (sorry dat het er zo rommelig uit ziet op deze foto. Mijn striper kwastje had last van losse haren, waardoor het bochtje er nogal slordig uit ziet, dit is bij het eindresultaat niet meer te zien omdat ik dat heb bijgewerkt).

IMG_6665

Nu ga je aan de slag met de zwarte striper. Begin weer vanuit het startpunt en trek aan elke kant van de middelste witte streep een zwarte streep tot ongeveer het midden van de roze strepen. Doe dit zelfde vanuit het zelfde startpunt aan de buitenkant van de witte U vorm. Deze raken de tip van de nagel en de rand van de lak bij de nagelriem.

IMG_6666

Als laatste ga je met de zilveren glitterstriper over de roze strepen, om deze een extra dimensie te geven.

IMG_6667

Om de nail-art zo lang mogelijk mooi te houden, werk je hem af met een high shine topcoat.

IMG_6670

Maak deze zelfde nail-art op de duimen en lak alle nagels nogmaals met een high shine top coat voor die mooie glans.

IMG_6672

Laat goed drogen en geniet van je nail-art!

Wat vind jij van deze nail art?

Posted on 27 January, 2013 in Uncategorized8 reacties  27 January 2013 om 9:17 uur

  Leuk gedaan!  27 January 2013 om 9:46 uur

  Mooie nail art!  27 January 2013 om 10:11 uur

  Mooie nail art.  27 January 2013 om 10:13 uur

  leuk gemaakt :D  27 January 2013 om 11:05 uur

  Erg mooi!!  27 January 2013 om 11:56 uur

  Mooi gedaan :D x  27 January 2013 om 19:23 uur

  Wat simpel, maar wat een leuk effect! Tof gedaan!


  Mieke

  27 January 2013 om 20:23 uur

  Mooi zeg!