Catrice Ultimate Nail Lacquer – Heavy Metallilac (800) | Love Lacquer

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Het is weer tijd voor een lakje! Een van mijn favoriete kleuren die ik graag op mijn nagels draag is paars. Vandaag laat ik jullie Heavy Metallilac van Catrice zien!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De namen van de producten van Catrice vind ik altijd zo leuk bedacht! Heavy Metallilac werd in het voorjaar van 2012 geïntroduceerd in het vaste assortiment van Catrice. Deze kleur heb ik helaas niet in mijn eigen bezit, maar heb ik mogen lenen van vriendin Sanne!

Op de volgende foto’s draag ik de nagellak al drie dagen, dus excuses voor de chips! Swatches (Trind base coat, 2 laagjes Heavy Metallilac en een laagje Catrice Nail expert up to 10 days top coat):

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAIn zonlicht (zonder flits)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
In zonlicht (met flits)

Heavy Metallilac is een paarse nagellak met een prachtige (gouden) gloed. Ik vind het echt een hele mooie nagellak met nét iets extra’s. Zoals altijd met veel te mooie lakjes is het jammer genoeg een drama om deze nagellak weer van je nagels af te krijgen..

Voor zover ik heb begrepen gaan alle lakjes van Catrice uit het assortiment en maken ze plaats voor nieuwe. Zullen er nieuwe verpakkingen (net als bij Essence) en/of nieuwe kleuren in het assortiment komen? Ik ben heel erg benieuwd! Alle producten die het assortiment gaan verlaten in februari hebben in ieder geval allemaal 50% korting (vanaf deze week)! Jullie kunnen hier aankomend weekend waarschijnlijk meer over gaan lezen op mijn blog.

Welke nagellak is onmisbaar in jouw stash?

Posted on 10 January, 2013 in Uncategorized7 reacties  10 January 2013 om 12:50 uur

  Heb hem zelf ook, erg mooi, maar vind hem eigenlijk wat te heftig voor overdag. Wel een toffe lak met speciale gelegenheden dat het net even wat meer mag zijn. Maar dat is persoonlijk natuurlijk. ;)  10 January 2013 om 13:23 uur

  Het is een bijzondere nagellak en mooi voor speciale gelegenheden. Omdat ik hem zo mooi vind zou ik hem ook gewoon overdag dragen. In mijn stash zijn ook echt de meest uiteenlopende kleuren te vinden die ik ook gewoon overdag draag haha!  10 January 2013 om 14:21 uur

  love die kleur :D super mooie finish!  10 January 2013 om 17:40 uur

  Mooi kleurtje :D x  11 January 2013 om 21:19 uur

  Hele aparte nagellak, niet echt mijn favoriete kleur. Ik vind hem wel mooi.  12 January 2013 om 17:47 uur

  wat een mooi kleurtje! x  14 January 2013 om 17:34 uur

  Leuk kleurtje is dit