Mavala Nail Color – Sparkling Red (226) | Love Lacquer

20121219_220805

De feestdagen betekenen een overload aan glitters in je make-up en niet te vergeten.. je nagellak! Vandaag laat ik jullie een glitterlakje zien van het merk Mavala Nail Color: ‘Sparkling Red’.

‘Sparkling Red’ komt uit de Showtime Collection, welke vorig jaar rond de feestdagen is uitgebracht door Mavala. Deze collectie bevat nog vijf andere glitterlakjes in goud, zilver, brons, blauw en paars.

Ben je al nieuwsgierig naar de swatches (Trind Base Coat en 2 laagjes nagellak)? De foto’s zijn allemaal ‘s avonds in kunstlicht gemaakt. Alvast excuses voor de slechte kwaliteit.. In dit soort gevallen zou ik zo graag een spiegelreflexcamera willen hebben!

20121219_220602

20121219_220815
Met flits

20121219_220730
Zonder flits

‘Sparkling Red’ is een transparante glitterlak met holografische glitters in verschillende kleuren. Je zou de nagellak natuurlijk ook kunnen aanbrengen over een kleurtje, zoals zwart, wit of rood. Ik wist niet zo goed welke kleur leuk zou staan, dus heb ik het eerst zo geprobeerd. Zonder kleurtje eronder is ie nog spectaculair genoeg, want in het licht hebben je nagels telkens een andere kleur! Helaas zit er een nadeel aan dit bijzondere lakje, namelijk het verwijderen.. Zoals bij (bijna) ieder glitterlakje is het een drama om de glitters van je vingers af te krijgen, maar dat heb ik er wel voor over!

Het flesje bevat 5 ml. en de adviesprijs is € 4,95 van Mavala nagellak. Ik weet niet of de Showtime Collection een limited edition is en of de nagellak dus nog verkrijgbaar is. Deze nagellak heb ik in ieder geval kunnen bemachtigen via Glamourswitch, want in de Truly Yours van deze maand zaten Mavala lakjes! Mavala is o.a. verkrijgbaar bij Douglas.

Wat doe jij met je nagels deze feestdagen?

Posted on 22 December, 2012 in Uncategorized1 reactie


    beautyblogangelique

    23 December 2012 om 22:54 uur

    leuk glitter lakje!