Kirstens Nail Art Tutorial – Glitter | Love Lacquer

Foto 2

De vorige keer beloofde Kirsten jullie een nail art met Konad stamps. Helaas heb ik besloten dat deze nail art de laatste wordt die Kirsten heeft geschreven (op dit moment) op mijn blog. Gwenny gaat namelijk vanaf deze maand nail arts voor jullie schrijven!

Even een hele simpele laatste tutorial voor jullie! Eigenlijk kun je hem met alle soorten nagellak en glitters gebruiken, maar ik heb gekozen voor paars.

Foto 1

Na mijn base coat heb ik een laagje Catrice 800 Heavy Metallic aangebracht. Deze heb ik even laten drogen.

Foto 2

Daarna nog een laagje erop en vervolgens heb ik mijn nagels één voor in een potje met glitters gedoopt. Wat je ook kunt doen is de glitters er overheen strooien. Zorg dan wel dat je er een papiertje onder hebt liggen, want het geeft nogal een rotzooi! Als je dat papiertje dubbel vouwt kun je de glittertjes zo weer terug in het potje laten glijden.

Foto 3

De overtollige glittertjes kun je van je huid af krijgen door even een plakbandje op te plakken en deze weer los te trekken. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om je vingers van tevoren af te plakken.

Foto 4

Even een top coatje er overheen en je bent klaar!

Zoals ik al zei zijn er tal van variaties mogelijk. Wat dacht je van goud of zilver met de feestdagen? Of alleen glittertips? Dat doe je door alleen op de tip van je nagel wat nagellak of top coat aan te brengen en vervolgens je nagel in de glitters te dippen. Als je het jezelf nog makkelijker wilt maken kun je ook gewoon een glitterlakje over je gewone lak smeren.

Kirsten schreef eerder deze nail art tutorials voor jullie:

Wat voor nail art zou jij graag willen proberen?

Posted on 28 December, 2012 in Uncategorized2 reacties    28 December 2012 om 19:43 uur

    Ziet er goed uit! Ik denk dat ik het ook een keer ga proberen. Ik heb toevallig het lakje al in huis!


    Kirsten

    28 December 2012 om 22:54 uur

    Moet je echt doen! Het bleef bij mij ook superlang zitten en je nagels zijn dan helemaal bedekt met glitters, dat lukt haast niet met een glitterlakje.. Of je krijgt een hele dikke laag en dat is ook niet mooi.