Kirstens Nail Art Tutorial – Galaxy | Love Lacquer

Heb je al één (of meerdere) tutorials van Kirsten geprobeerd? Ze liet al eens zien hoe je bloemetjes op je nagels maakt, hoe de newspaper nail art werkt en een bijzondere top coat! Vandaag gaat ze jullie meenemen naar het heelal.

Hallo allemaal! We zijn inmiddels bij de vierde tutorial aanbeland! Ik ga jullie vandaag de galaxy nail art laten zien. Voor deze nail art heb je nogal wat spulletjes nodig.

Namelijk; zwarte nagellak, gele nagellak, roze of oranje nagellak, witte nagellak en eventueel nog een donkerblauwe nagellak. Daarnaast een stuk aluminiumfolie, een pincet een sponsje en eventueel een tandenstokertje.

Voordat je begint kun je beter al een aantal dingen voorbereiden. Knip de spons in kleine stukjes en draai de dopjes van je nagellakflesjes open.

Je kunt beginnen! Breng eerst de zwarte nagellak aan en laat deze even drogen.

Vervolgens doe je wat witte nagellak op een stukje spons. Het sponsje pak je op met je pincet en je drukt het een aantal keer op het aluminiumfolie. Hierdoor gaat de overtollige nagellak van je sponsje. Daarna druk je het sponsje op je nagels. Ik heb het diagonaal gedaan voor een leuker effect.

Dit herhaal je met de andere kleurtjes. Eerst geel, dan de oranje/roze. Zorg dat je steeds in het midden drukt, zodat de buitenste kleurtjes nog zichtbaar blijven. Je kunt er nu eventueel voor kiezen om nog wat donkerblauwe nagellak aan de buitenkant aan te brengen zodat de kleur beter overloopt in het zwarte gedeelte.

Dan kun je eventueel met de tandenstoker sterretjes aanbrengen op de plekken die nog zwart zijn. Hoe? Doe een klein beetje nagellak op het aluminiumfolie en dip daar je tandenstoker in. Dan zet je met de tandenstoker kleine stipjes op je nagels.

Ik vond de witte stipjes te opvallend, dus ik besloot nog even met een zwarte glitternagellak over de ‘sterretjes’ te gaan.

Tot slot kun je een gewone topcoat aanbrengen, of een glitter topcoat voor wat extra effect.

Even de knoeisels weghalen met een removerpen of een wattenstaafje gedipt in nagellak remover en je bent helemaal ready!

Mijn nagels zijn inmiddels een stuk langer gegroeid en ik heb wat nieuwe nail art spullen aangeschaft, dus volgende keer ga ik jullie nail art laten zien met Konad stamps!

Heb jij verzoekjes, vragen en/of suggesties? Schrijf het bij de comments!

Posted on 1 December, 2012 in Uncategorized2 reacties    1 December 2012 om 22:49 uur

    Wauw ziet er mooi uit!    4 December 2012 om 13:35 uur

    Dankjewel Paola! En het is ook heel gemakkelijk zelf te maken aan de hand van deze tutorial :)