Even voorstellen: Gwenny! | Love Lacquer

groen

Sinds augustus heeft Kirsten iedere maand voor jullie een nail art tutorial geschreven, maar na de kerst zal haar laatste tutorial op mijn blog verschijnen. Voortaan zal Gwenny namelijk nail art tutorials voor jullie gaan schrijven en morgen kunnen jullie haar eerste tutorial al lezen! In deze post zal Gwenny zichzelf alvast even aan jullie voorstellen.

Hallo allemaal,

Wendy heeft mij gevraagd om voor jullie elke maand een nail-art tutorial te maken. Nou dat wilde ik wel hoor! Daar ben ik al mee begonnen, maar Wendy vond het ook wel leuk als ik mezelf even kort aan jullie voor zou stellen.

Ik ben Gwenny, 22 jaar en studeer aan de Pabo. Naast school ben ik bezig met mijn eigen kunnen op het gebied van nail-art en het opzetten van mijn eigen nagelstudio. Op dit moment heb ik een aantal klantjes, voornamelijk familie en vrienden, bij wie ik regelmatig acrylnagels en nail-arts zet. Dit wil ik graag uitbreiden en daar ben ik hard mee bezig.

kerst

Ik heb verschillende cursussen gevolgd voor het leren zetten van acryl nagels. Toen ik dat onder de knie had, ben ik voornamelijk veel gaan oefenen op mezelf en zo werden veel mensen nieuwsgierig en kreeg ik veel complimenten over m’n nagels. Als ik dan zei dat ik dat zelf deed, volgde er al snel de vraag of ik dat dan ook niet een keer bij hen kon doen.

Van het een kwam het ander en zo was ik opeens een aantal dagen in de week bezig met het zetten van nagels. Na een tijdje kreeg ik vaak de vraag of ik er misschien niet iets leuks op kon maken. Hier ben ik mee aan de slag gegaan. Omdat ik kunstacademie gedaan heb, ben ik eerst maar van alles gaan tekenen gewoon op papier, om te kijken of ik genoeg inspiratie had.

Op een gegeven moment werd ik enthousiast en ben ik bij mezelf begonnen met experimenteren. Hier kreeg ik veel complimenten over en ben gaan zoeken naar een cursus voor het maken van nail-arts. Ook deze heb ik gedaan en kwam steeds met een andere nail-art thuis waardoor mensen weer nieuwsgierig werden naar waar ik dat had laten doen. Ook zo heb ik er een aantal klanten bij gekregen.

disney

Nu probeer ik steeds weer nieuwe creaties te verzinnen en krijg ik zelfs als ik in Rotterdam aan shoppen ben de vraag waar ik m’n nagels heb laten doen, als ik dan vertel dat ik het zelf doe willen ze het graag eens bij mij laten doen. Als ik dit zo lees ben ik zelf mijn eigen visite kaartje en reclame.

Nadat Wendy en ik bij het zelfde grote, leuke pretpark gingen werken en we over haar blog in gesprek raakte vroeg ze mij of ik niet een keer voor haar een tutorial wilde schrijven. En zo doende heb ik nu al twee tutorials voor haar geschreven, deze worden nog gepubliceerd op haar blog.

Ik denk dat jullie nu we het een en ander over mij weten, laat gerust weten wat jullie van mijn tutorials vinden en als je ze een keer zelf probeert laat dan een foto met het eindresultaat achter, dat vind ik altijd leuk om te zien.

Groetjes Gwenny

Posted on 23 December, 2012 in Uncategorized0 reacties