Kirstens Nail Art Tutorial – Python Top Coat | Love Lacquer

Hebben jullie de eerste en tweede tutorial van Kirsten al geprobeerd? In dit derde artikel in haar eigen (maandelijkse) serie laat ze zien hoe je je nagels er tof uit kunt laten zien met een bijzondere top coat!

Een tijdje terug heb ik als afscheidscadeau op mijn stage een Etos-cadeaukaart gekregen. De dag erna ben ik meteen naar de winkel gestormd om de nagellak collectie uitgebreid onder de loep te nemen! Daar ontdekte ik een soort van crackle nagellak die een slangenprint achter zou laten. Ik was in eerste instantie sceptisch, maar je moet alles eens geprobeerd hebben, toch?!

Dus ik heb ‘m gekocht en ik ga jullie het resultaat laten zien.

Ik heb als beginlakje 820 Pimp My Shrimp van Catrice gebruikt. Hier heb ik twee laagjes van aangebracht.

Dit heb ik even goed laten drogen en vervolgens heb ik een dun laagje Top Coat Python van Bourjois Paris aangebracht.

Na een half minuutje begonnen de eerste scheurtjes te verschijnen en na vijf minuten was het patroon volledig verschenen.

Even een extra transparant coatje er overheen om de boel netjes te houden..

Ik ga hem zeker nog een keer gebruiken. En wat vinden jullie? Ga je de nagellak ook uitproberen of skip je deze trend?

Heb jij verzoekjes, vragen en/of suggesties? Schrijf het bij de comments!

Posted on 18 October, 2012 in Uncategorized8 reacties  19 October 2012 om 8:59 uur

  ziet er gaaf uit! Misschien is een halloween nail art leuk :)


  beautyblogangelique

  21 October 2012 om 1:52 uur

  Leuke kleuren combinatie  21 October 2012 om 10:29 uur

  Ik ga het doorgeven, maar de volgende tutorial is pas in november. ;)  21 October 2012 om 10:29 uur

  Ik zou het zelf niet zo snel kiezen, maar het is weer eens wat anders!  15 November 2012 om 18:28 uur

  Jammer, ik lees dit berichtje nu pas. Had inderdaad leuk geweest als ik jullie die had kunnen laten zien. Even in gedachten houden voor volgend jaar ;) Ik ga er nog wel één maken voor de feestdagen!  15 November 2012 om 18:29 uur

  Dankjewel! Ik heb voor deze combinatie gekozen omdat het me deed denken aan de slang van mijn vriend. Een rode rattenslang :)  9 January 2013 om 15:48 uur

  Heel erg leuk! Hoeveel koste die? En waren er ook andere kleuren?
  Groetjes  9 January 2013 om 16:02 uur

  Dit is de enige kleur die Bourjois heeft in haar assortiment van deze top coat en als het goed kost hij € 8,50!