Catrice Ultimate Nail Lacquer – In The Bronx (460) | Love Lacquer

Het is alweer een hele tijd geleden dat ik jullie een lakje liet zien en dat terwijl de naam van mijn blog toch echt anders zou vermoeden.. Schaam!

Dit lakje vind ik erg geschikt voor de herfst. In een zwoele laagstaande zon zal hij namelijk prachtig schitteren op je nagels! Nu ik op zondag weer ‘So You Think You Can Dance’ volg weet ik wat de naam van dit lakje betekent haha!

Swatches (2 laagjes nagellak):

In kunstlicht

In zonlicht

‘In The Bronx’ is een blanke lak met veel kleine, losse glitters erin. Op mijn nagels heb ik twee dikke laagjes aangebracht, maar beter gezegd bestond ieder laagje uit meerdere snelle kleine laagjes. Ik heb het idee dat het anders niet echt zou dekken.. Een nadeel van dit soort nagellak is de hoeveelheid losse glitters die op je vingers blijft zitten nadat je een poging hebt gedaan tot het verwijderen van de nagellak. Dit vind ik altijd een drama bij glitterlakjes!

De nagellak van Catrice kost sinds kort € 2,69 per stuk i.p.v. € 2,49. Ik hoop dat het zo blijft na de BTW-verhoging! Op de website van Catrice staat deze kleur trouwens niet in het assortiment, dus ik weet niet zeker of hij nog verkrijgbaar is..

Welke kleur draag jij graag dit seizoen?

Posted on 13 October, 2012 in Uncategorized2 reacties    18 October 2012 om 11:47 uur

    Ik heb er één van Catrice die hier erg veel op lijkt, namelijk 860 Browno Mars. Heb hem nog niet uitgetest op mijn nagels, maar in het potje ziet het er echt bijna hetzelfde uit!

    Ik heb dit seizoen (net zoals alle andere seizoenen, haha) vrijwel iedere week wat anders op mijn nagels. Glitters, neon, pastel, het kan allemaal :) Ik ga ook alvast eens nadenken over mijn kerstmanicure…    18 October 2012 om 14:22 uur

    Volgens mij is ‘Browno Mars’ een tint donkerder. Ik vond ‘In The Bronx’ persoonlijk net iets te licht eigenlijk. In mijn stash heb ik wel een bruine lak zonder glitters, maar ik ben benieuwd hoe ‘Browno Mars’ staat!