Fashionbox - Augustus - Lovelacquer.nlLovelacquer.nl

De Glossybox van Juli was de laatste die ik ontving en afgelopen zaterdag ontving ik de eerste editie van de Fashionbox. Vandaag ga ik jullie laten zien wat er in deze nieuwe surprisebox zit!

Toen ik de grote kartonnen doos open maakte zag ik een mooie luxe zilveren doos en ik was erg benieuwd wat erin zou zitten. Er zat een heleboel in, maar voor mijn gevoel toch dingen die het net niet zijn..

De producten:

Twee Friendship Bracelets van ByGaby t.w.v. € 23,90

Deze armbandjes doen me denken aan de zelfgeknoopte armbandjes die je vroeger samen met je beste vriendin maakte. Heel leuk, maar zoveel zou ik er nooit voor betalen..

Bronze Minute van Garnier Ambre Solaire 150 ml. t.w.v. € 12,99

Zelfbruiner is meer een product om in de lente te gebruiken als je benen zo wit als melkflessen zijn, dus in mijn ogen grijpt de Fashionbox hier een beetje mis. Zelf gebruik ik geen zelfbruiner en ga ik deze waarschijnlijk weggeven aan iemand anders.

Lady’s Secret No Pain Hielbeschermers t.w.v. € 7,95

Ok. Dit heb ik echt nog nooit gezien, jij? Ik kan me nou ook niet voorstellen dat het heel prettig loopt, maar dat kan aan mij liggen. Lijkt het je wat? Laat het me weten, want anders verdwijnt het linea recta in de vuilnisbak!

Ma Merlin Lucky Charm Bracelet t.w.v. € 7,50 + kortingsbon LovedByBlanche.nl

Het idee van dit armbandje vind ik leuk, maar het ziet er zo ontzettend goedkoop uit! Het doet me een beetje denken aan zo’n rek op de toonbank met alleen maar spullen onder de één euro. Jammer..

Twee magazines: Grazia (€ 2,95) en Cosmopolitan (€ 4,95)

Bij mijn ouders in de wc ligt een stapel met tijdschriften en eens in de twee maanden neem ik weer een nieuwe mee uit de supermarkt. De Grazia is van Juli, maar de Cosmopolitan is van Juni en heb ik al dik en dun uitgelezen..

Extra: Koh nagelstickers

Ehh. Ja. Dit zijn dus nagelstickers van W.I.C. by Herome, maar goed. Het nut van de nagelstickers snap ik overigens niet zo goed, want een sticker op je nagel geeft mij nou niet bepaald de doorslag om een lakje aan te schaffen. Jou wel?

Extra: nagellakjes www.cracknagellak.nl (nr. 01)

De tekst ‘new chapping nail lacquer’ is zo’n beetje het enige dat niet in het chinees op de verpakking staat. Zwarte crackle nagellak heb ik reeds in mijn bezit, maar ik ben erg benieuwd naar het gouden/groene lakje!

Sinds mijn inschrijving in Juni keek ik al heel erg uit naar de eerste editie van de Fashionbox. Helaas ben ik erg teleurgesteld en heb ik de box meteen opgezegd.. Jammer, want ik was zo enthousiast toen ik jullie erover vertelde!

Wat vind jij van de eerste Fashionbox?
8 reacties  27 August 2012 om 21:28 uur

  Na het lezen van de reacties en de foto’s gezien te hebben van inhoud, was ik voorbereid. Toen de Fashionbox bij mij afgeleverd werd, heb ik die meteen retour aan de koerier meegegeven. Ik heb daarna meteen opgezegd en het geld dat Fashionbox van mijn rekening had afgeschreven weer retour gestorneerd. Einde verhaal FashionBox.


  27 August 2012 om 21:33 uur

  Jammer dit. Ik heb meteen opgezegd en gelukkig een half uur geleden (vreemde tijd ook) een bevestiging gehad.  27 August 2012 om 22:10 uur

  Ik heb hem besteld en nog niet eens binnen gekregen.. Maar na alle reviews te zien baal ik ook wel inderdaad! De website gaf mij wel het idee dat er leuke producten in zouden zitten.
  Oh enne, als je van die Lady’s Secret No Pain Hielbeschermers af wilt, die wil ik wel graag hihi!
  Denk dat ik de Fashion Box op ga zeggen en voor een andere ga. Jammer, het had zo leuk kunnen zijn.


  28 August 2012 om 21:04 uur

  Ik ga ook voor een andere box, maar ik weet nog niet welke.. Die hielbeschermers zal ik voor je bewaren!


  30 August 2012 om 10:21 uur

  Ik heb ze gemaild en nu beweren ze ineens dat de box al uitverkocht was, voordat ik lid werd. Heel apart! Ik heb gezegd volgende maand nog af te wachten en anders annuleer ik mijn lidmaatschap. Ik heb bij anderen de beautybox en glossybox gezien, lijken me beiden erg tof.

  Dat is lief van je, dankjewel! Anders kun je ze misschien meenemen naar de Mylene in oktober? Wie weet heb ik dan ook artikelen uit de box waar ik niks mee doe, dan kunnen we ruilen ;)


  30 August 2012 om 19:52 uur

  Nou ja, dat is echt slecht! De glossybox heb ik nu 6 keer ontvangen, dus ik denk dat ik nu voor een andere ga. Ik weet nog niet of ik dan kan, maar op donderdag 29 november heb ik een Mylene party in mijn appartement. Zin om te komen? ;)


  Tessa

  28 August 2012 om 19:42 uur

  Hoi Wendy! Ik heb onlangs een Liebster Award gekregen en omdat ik je blog graag lees wil ik hem aan je doorgeven :) Je kunt in mijn meest recente blogpost lezen hoe het werkt! :)


  28 August 2012 om 21:08 uur

  Leuk!! Ik voel me vereerd dat je mij hebt uitgekozen. :) Overigens blog ik niet in het Engels, dus ik ga hem in het Nederlands invullen haha. ;)

CommentLuv badge