What's In My Bag? - Vakantie Icmeler - Lovelacquer.nlLovelacquer.nl

Jullie konden al lezen dat ik op dit moment aan het genieten ben van de zon (dat sowieso, gezien de regen afgelopen dagen..)! Het leek me leuk om te laten zien welke beautyproducten mijn reis naar het zonnige oord mochten vergezellen.

De foto’s (en deze post) heb ik de avond voor vertrek gemaakt, dus let aub niet op de wazige en donkere foto’s!

Ik zal beginnen met de producten die ik meenam in mijn handbagage. Zoals je wellicht weet mag je per verpakking met vloeistof 100 ml. meenemen en in totaal 1 liter (wie snel rekent: 10 verpakkingen dus). Allereerst de hand- en nagelcrème van H2O Plus (uit de Glossybox van April), omdat deze bijna op is. Als tweede de zonnebrandcrème van Biotherm met factor 30 (uit de Glossybox van Juni): handig voordat we daar meteen in het zwembad springen. Als derde een mini lenzenvloeistof van DA voor in het vliegtuig. Als vierde mijn favoriete parfum op dit moment: Love etc… Sun Kiss van The Body Shop. Als vijfde een mini tandpasta van Aquafresh om aangekomen op het vliegveld meteen mijn tanden te poetsen!

Ook neem ik in mijn handbagage een klein make-uptasje met zakdoekjes van Albert Heijn, een Healthy Balance poeder van Bourjois en een kabuki van Bourjois mee.

Ik ga verder met de mini’s in mijn toilettas. In de douche stonden eigenlijk geen producten die bijna op zijn, want anders had ik die meegenomen om daar meteen weg te gooien. Via de post (Try Now) had ik gelukkig een aantal dingen gratis kunnen bemachtigen! Als eerste een mini deodorant van Dove die ik in mijn handtasje doe als we ‘s avonds weggaan bijvoorbeeld. Daarnaast van Dove nog een shampoo met ‘Nourishing Oil Care’ en een douchecrème met ‘Nutrium Moisture’. Als vierde een mini van Lactacyd en als vijfde een mini hairspray van Etos.

Het pakketje van Biotherm dat ik onlangs in een shoplog liet zien. Daarnaast nog twee reisverpakking: een flesje met conditioner van HerbOlive dat ik vorig jaar in Rhodos kocht (aanrader!!) en een potje met wat P-CL-E crème van Biodermal. Dit laatste gebruik ik nu een week als nachtcrème en mijn huid reageert er erg goed op!

Verder met de grotere verpakkingen die meegaan in mijn koffer. Allereerst een ‘Protect & Bronze’ spray van Nivea met factor 20. De crème hiervan heb ik twee jaar geleden gebruikt en vond ik erg fijn. Ik zag nu een spray ervan staan en dat vind ik persoonlijker prettiger in gebruik. Daarnaast nog twee gezichtscrèmes met factor 20 en 30 van Etos. Tot slot een after sun van Australian Gold waar ik vorig jaar twee zonnebrandcrèmes van had. De after sun ruikt trouwens heel erg naar kokos: het ultieme vakantiegevoel!

Het vervolg van de grotere flessen. Een deodorant van Dove die ik in het dagelijks leven ook gebruik. Als tweede lenzenvloeistof en dit zag je al voorbij komen, maar dit is mijn eigen vloeistof. De mini is van DA, heb ik nog nooit gebruikt en ik weet dus niet hoe mijn ogen hierop reageren. Deze is van Pearle en helaas 120 ml.: te veel voor de handbagage.. Als derde een gel van Andrélon die bijna op is en tot slot een wasmiddel van Kruidvat om daar eventueel wat kleding mee te wassen.

Maskers vind ik altijd lekker om te gebruiken op vakantie. Na al die overload zon en chloor kunnen mijn haar en gezicht in ieder geval wel een oppeppertje gebruiken! Ik neem een gezichtsmasker van Montagne Jeunesse en dr. van der Hoog mee, maar ook een haarmasker van Purederm.

Tot slot mijn make-up. Voor vertrek (tijdens het typen van deze blogpost) ben ik mijn nagels aan het lakken en omdat mijn nagellak wellicht gaat chippen neem ik ‘Nourishing Nail Polish Remover Pads’ van Superdrug mee. Daarnaast neem ik twee lipsticks mee: Dating Coral van L’oreal Caresse en Pinkadilly Circus van Catrice. Van Catrice ook nog de lipgloss, eye liner en twee eye shadow pens uit de laatste limited edition. Tot slot de ‘Liner Feutre’ van Bourjois en een mascara van Maybelline.

Pff, als ik zo alles onder elkaar zie staan is het nog best veel eigenlijk wat ik meeneem.. Mijn koffer is nu 17,5 kilo en daar ga ik (hopelijk) veel weggooien, zodat ik weer wat mee terug kan nemen!
0 reacties

CommentLuv badge