Shoplog Breda: Etos, Only en Sephora - Lovelacquer.nlLovelacquer.nl

Zoals jullie weten ga ik binnenkort op mezelf wonen! Langzaamaan begin ik steeds meer te letten op aanbiedingen van spullen die ik toch moet gaan kopen: nog meer reden om te shoppen!

In de folder van Etos zag ik een paar leuke aanbiedingen en het beste natuurlijk: een gratis nagellak bij iedere 15 euro!

Op de haarproducten van Schwarzkopf was ieder derde product gratis, maar ik zie nu op de bon dat die korting er niet afgehaald is. Ik vermoed dat de Junior haarspray niet bij de aanbieding hoorde.. De Junior Hairspray was € 2,26 voor 300 ml., de Taft Ultra Hairspray € 4,69 voor 250 ml. en de Taft Volume Hairspray € 3,99 voor 250 ml. Ik ben benieuwd of het verschil in prijzen ook terug te zien is in de kwaliteit!

Deze wattenschijfjes kosten € 0,89 per stuk en de derde was gratis. Watjes gebruik ik iedere ochtend en avond voor tonic, maar natuurlijk ook om nagellak mee af te halen. Ze komen altijd van pas!

Shampoo en douchegel voor op vakantie had ik al van Dove (gratis via Try-Now). Ik moest dus nog wat kleine dingen hebben: Etos Hairspray € 1,49 voor 50 ml., Lactacyd Verzorgende Wasemulsie € 1,49 voor 50 ml. en Aquafresh White & Shine € 0,79 voor 20 ml. De nagellak (zonder nummer) van Etos is het lakje dat ik er gratis bij kreeg!

Na mijn eerste dag bij de Efteling (afgelopen zaterdag) had ik enorm last van mijn knieën. Ik verwacht dat dat niet de laatste keer was en dus ging ik op zoek naar een verlichte gel en mij werd door een vriendin Voltaren Emulgel (€ 9,99 voor 60 gram) aangeraden. Daarnaast kocht ik nog een deodorant van Dove, omdat ik die lekker vond ruiken. Deze kostte € 3,39 voor 150 ml.

Ik wist nog niet hoe ik mijn verzorgingsproducten voor mijn gezicht mee wilde nemen op vakantie totdat ik dit pakketje tegenkwam bij Sephora. De Biosource reinigingsgel gebruik ik op dit moment en ik ben hier erg tevreden over. Dit pakketje is handig voor op vakantie, maar ik kan nu ook de lotion en de gezichtsgel uitproberen voor een fijn prijsje: € 6,65 voor het pakketje met Biosource reinigingsgel (20 ml.), Biosource lotion (30 ml.) en Aquasource gezichtsgel (20 ml.).

Tot slot heb ik nog een zwart jasje van Only gekocht. De tweede foto is wat overbelicht, maar bedoeld om een idee te geven over de zakken. Er stond een rek met verschillende blazers: één kostte € 29,95 en twee € 39,95. Samen met de vriendin waarmee ik ging shoppen kocht ik een jasje, waardoor deze maar 20 euro kostte!

Ik heb meer gekocht dan ik gewend ben bij Etos en ik liep met een beetje geluk tegen het pakketje bij Sephora aan. Het jammere van deze shopdag was dat de portemonnee van Ilona werd gestolen, maar gelukkig belde aan het einde van middag een winkel dat ze hem gevonden hadden. Helaas was het geld eruit gehaald (gelukkig maar 30 euro), maar toch balen.. Be careful!

Heb jij nog iets geshopt speciaal voor op vakantie?
2 reacties

CommentLuv badge