Opgemaakt - Juni 2012 - Lovelacquer.nlLovelacquer.nl

Alweer een maand voorbij! Jammer genoeg niet veel mooi weer in juni, maar gelukkig komt daar deze week ein-de-lijk verandering in. Kijk mee naar wat ik heb opgemaakt!

In mijn kast staan best wat producten die ik nooit gebruik, maar die wel bijna op zijn. Zonde, want die kunnen plaats maken voor nieuwe spulletjes die ik wil uitproberen! Daarom probeer ik iedere maand toch wel een paar van de producten die in deze categorie vallen op te maken en als het niet anders kan weg te gooien.

Schwarzkopf Taft Ultra Hairspray Ultra Strong (4/4)

Als je mijn laatste shoplog hebt gelezen kon je zien dat ik twee nieuwe bussen haarspray van deze serie heb gekocht. Deze haarspray werd me aangeraden door een vriendin en ik wil haar bij deze voor bedanken! De spray ruikt lekker en houdt lang mijn haar in model, maar dit laatste is natuurlijk het belangrijkste. Al met al ben ik erg tevreden met dit product!

Zou ik dit opnieuw kopen? Jazeker en zoals gezegd heb ik dat al gedaan!

Indola Innova Finish Strong Spray (3/5)

Deze haarspray zat ik de Glossybox van April. Er werd beloofd dat de spray mijn haar in model zou houden bij vochtig weer en ik was erg benieuwd of dit zo zou zijn. Helaas valt dit erg tegen, want mijn haar plakt als een gek na een beetje regen. Zelfs de spray van Taft plakt nog minder, dus dit is echt een tegenvaller. Jammer, want het formaat was wel erg handig voor op vakantie!

Zou ik dit opnieuw kopen? Nee, want voor 300 ml. betaal je € 11,65!

Dove Minimising Anti-transpirant Deodorant

De deo’s van Dove zijn eigenlijk de enige die voor mijn gevoel voldoende zijn en waar ik tegen kan. Van bijvoorbeeld FA en 8×4 krijg ik enorm jeukende oksels door de hoeveelheid parfum. Ik wilde deze eens proberen, ook al heb ik weinig tot geen last van irriterende oksels na het scheren. Deze deodorant is prima, maar toch heeft hij erg lang met nog maar een paar sprays in zich in de kast gestaan..

Zou ik dit opnieuw kopen? Omdat deze bus lang ongebruikt in de kast heeft gestaan denk ik dat hem de volgende keer gewoon in de winkel laat staan.

Clinique Deep Cleansing Emergency Mask

Over dit masker heb ik al eens een review geschreven. Ik blijf erbij dat dit echt een heel fijn masker is en dat ik er enigszins van baal dat hij niet meer verkrijgbaar is..

Zou ik dit opnieuw kopen? Ik zou het heel graag willen..

Sephora Express Nail Polish Remover

Ook over dit product heb ik al eens een review geschreven en ik blijft dit een uitvinding vinden! Na de review (januari 2012) heb ik de remover niet vaak meer gebruikt, omdat hij steeds meer viezigheid achterliet op mijn vingers. Ik wilde hem maar niet weggooien, maar dat ga ik bij deze toch maar wel doen. Hij heeft enige tijd goed zijn werk gedaan en ik ben dan ook erg tevreden met deze remover.

Zou ik dit opnieuw kopen? Gezien de prijs (€ 9,30) twijfel ik nog een beetje, maar de kans is groot dat er een nieuwe komt!

Hema Reinigingsdoekjes

Dit is volgens mij de eerste keer dat jullie deze doekjes voorbij zien komen in een opgemaakt artikel, maar dit is ondertussen misschien al wel nummer twintig (als het niet nog meer is). Ik ben echt fan van deze doekjes! Ze reinigen prima mijn huid en ogen en ze zijn erg makkelijk in gebruik.

Zou ik dit opnieuw kopen? Ja! De doekjes kosten ongeveer zes euro voor drie pakken, dus zeker niet duur.

DA Nagellak Remover

Deze remover had ik nog niet eerder gebruikt en hij werkt prima. Als ik een nieuwe nagellak remover nodig heb ga ik in de dichtstbijzijnde drogist op dat moment op zoek naar de goedkoopste fles en deze keer was dat de DA.. Voor mij zijn de removers van de huismerken aan elkaar gelijk, dus maakt het voor mij niet uit van welke drogist ik de remover in huis haal.

Zou ik dit opnieuw kopen? Ja. Het is een prima remover voor een fijn prijsje.

Veel ‘dagelijkse’ producten deze maand. Over alle producten ben ik over het algemeen wel tevreden, al zou ik de deodorant niet snel opnieuw kopen. De haarspray van Indola had ik gekregen in de Glossybox om uit te proberen en helaas beviel deze niet zo goed als ik hoopte. Gelukkig heb ik de haarspray van Taft ontdekt!

Heb jij nog fijne dingen opgemaakt?

Posted on 4 July, 2012 in Personal, Review
Tags: , , , , , , , ,1 reactie


    Ilona

    6 July 2012 om 9:32 uur

    +1 voor taft :D, ik gebruik nu ook de mousse ervan.. Zeker een aanrader ;)

CommentLuv badge