Glossybox - Juli - Lovelacquer.nlLovelacquer.nl

De Glossybox lag al op de deurmat te wachten toen ik de hal binnen liep met mijn koffer na een lange reis vanuit Turkije. Hij was deze maand erg vroeg en dus werd het eens tijd om hem open te maken!

Voor wie Glossybox (nog) niet kent: via de website kun je een abonnement nemen voor
€ 12,50 per maand en ontvang je iedere maand een nieuwe box. In deze box zitten vijf producten (samples, maar ook full size producten) van merken als Biotherm, Essie en Tony & Guy. Eerder ontving ik al de Glossybox van Maart, April, Mei en Juni!

Handig! Mini-producten nadat ik terug kom van mijn vakantie.. Ach ja. Misschien komen ze toch nog wel van pas?

De producten:

Kryolan Glossybox Lipstick (Glossy Pink)

“Professionele lipstick voor zachte en glamoureuze lippen met een glanzende en langdurige kleur.” (full size) Adviesprijs € 11,90 / 4 gr.

Leuk bedacht! Ik weet niet waarom, maar ik vind de kleur niet echt geslaagd. De lipstick zelf zit vol met bubbeltjes en ik vind hem niet zo lekker ruiken, waardoor deze lipstick me niet heel erg fijn lijkt. Ik hoop dat ik er iemand op GlamourSwitch blij mee kan maken..

Himalaya Herbals Purifying Neem Foaming Face Wash

“Reinig je huid met het zachte schuim van deze face wash. Dit product is zeer zuiverend door de combinatie van het uniek Neem-kruid en traditionele kruiden uit het Himalaya gebied en geheel in lijn met de oosterse “Ayurveda” gezondheids-leer.” (full size) Adviesprijs € 6,95 / 150 ml.

Ik heb nog nooit van dit merk gehoord, jij? Dit product is niet duur en klinkt erg fijn voor mijn vette, maar gevoelige huid. Hopelijk is de face wash niet te agressief, maar voor de prijs is hij zeker het proberen waard!

Schwarzkopf Professional BC Oil Miracle Shampoo

“De met arganolie verrijkte shampoo reinigt en verwent het haar tegelijkertijd. Dankzij de micro-emulsietechnologie is het resultaat mooi, zacht en glanzend haar.” (sample 30 ml.) Adviesprijs € 14,95 / 200 ml

Deze shampoo klinkt erg fijn door het steeds populairder wordende goedje arganolie dat blijkbaar erg goed voor je haar zou zijn. De shampoo ruikt heel erg naar parfum en daarom ben ik bang dat mijn gevoelige hoofdhuid al rood wordt als ik ook maar met één druppeltje ga wassen. Daarom ga ik tevens met deze shampoo iemand blij proberen te maken op GlamourSwitch.

Barry M Nail Paint (310 Mushroom)

“Barry M Nail Paint is in alle kleuren van de regenboog te verkrijgen, blijft lang zitten en is geschikt voor zowel natuurlijke als acrylnagels.” (full size) Adviesprijs € 3,00 / 10 ml.

Ik weet niet zo goed wat ik van deze bruine kleur moet vinden. Aan de ene kant vind ik hem wel iets hebben, maar aan de andere kant lijkt hij me totaal niet mooi op mijn nagels.. Ik heb al regelmatig gehoord van het merk en dat het goede nagellak zou zijn. Vanwege de kleur ga ik hem proberen te ruilen tegen een andere variant van Barry M via GlamourSwitch.

Weleda Vitaliserende Duindoornolie

“Vitaliserende Duindoornolie verlevendigt en herstelt de huid. Maakt haar glad dankzij de aanwezigheid van essentiële vetzuren. Zeer geschikt voor na het zonnebaden: gaat uitdroging tegen en geeft de huid een warme gloed door de kleurstof carotenoïde.” (sample 10 ml.) Adviesprijs € 14,95 / 100 ml.

Weleda Duindoorn Voedende Bodylotion

“Duindoorn Voedende Bodylotion bevat huideigen essentiële vetzuren die de droge huid zichtbare en langdurige verzorging bieden. De frisse, fruitige geur heeft een vitaliserend effect.” (sample 20 ml.) Adviesprijs € 13,75 / 200 ml.

Frisse, fruitige geur? Ik vind dat er maar een vreemd luchtje aan deze producten hangt en ik weet niet zeker of ik het nou lekker vind of niet.. Met de olie uit de Glossybox van Maart ben ik nog steeds heel erg tevreden en daarom ben ik erg benieuwd naar deze producten. Ik ben niet heel erg fan van olie vanwege mijn vette huid en daarom weet ik nog niet of ik deze olie wel ga gebruiken, maar de bodylotion zal ik denk wel gaan proberen.

Dit was mijn laatste Glossybox, omdat ik in Augustus mijn eerste Fashionbox ga ontvangen. De laatste twee boxen vielen me een beetje tegen en daarom ben ik stiekem wel blij dat dit mijn laatste was. Er zaten zeker leuke producten tussen, maar helaas ook minder leuke. Gelukkig heb ik wat mooie ruilen gehad via GlamourSwitch!

Heb je interesse voor een abonnement op Glossybox? Als je je via deze link aanmeldt ontvang ik zogenaamde Glossydots waarmee ik voor een gratis Glossybox spaar!

Welke producten had jij in jouw Glossybox?

Posted on 28 July, 2012 in Beauty, Shopping
Tags: , , , , ,2 reacties


    Kirsten

    31 July 2012 om 16:02 uur

    Ik lees de laatste tijd inderdaad ook veel over arganolie! Het wordt veel gebruikt door Marokkaanse vrouwen, want het is eigenlijk overal goed voor. Je kunt er inderdaad je haar mee wassen, maar het schijnt ook goed te zijn voor je huid. Lijkt me heerlijk, haha. Misschien ga ik het eens kopen :) Ik heb voor augustus ook een box besteld, maar ben in al mijn enthousiasme vergeten welke. Ik denk de Fashion Box… Als er iets in zit wat ik niet kan gebruiken, mag je het wel hebben :)


    31 July 2012 om 16:12 uur

    Haha, ik ben benieuwd!

CommentLuv badge