Catrice Ultimate Nail Lacquer – Pool Party At Night (410) | Love Lacquer

Dit wordt alweer het zesde lakje dat ik van Catrice laat zien. Het is nog niet echt ‘poolproof’ buiten, maar we moeten toch íets hebben om naar uit te kijken!

Een blauw lakje vind ik erg leuk voor in de zomer. Draag deze kleur voor de verandering eens op je teennagels! Ik zie mezelf al helemaal liggen met mooie gelakte nagels aan het strand over een paar weken, hmmm!

Voordat ik te ver dromenland in ga wil ik jullie eerst wat swatches laten zien (Hema Base Coat met 2 laagjes nagellak):


In kunstlicht

In zonlicht

As you can see is mijn ringvinger geruïneerd doordat ik iets aanraakte tijdens het fotograferen (ik denk het touwtje van mijn camera). Tja, dat krijg je er nou van als je niet lang genoeg wacht.. Maar dit mag de pret niet drukken, want ik word erg blij van dit lakje!

‘Pool Party At Night’ dekt namelijk al in één laagje en in twee laagjes ziet de kleur er zeker niet verkeerd uit. Helaas lakt het goedje een beetje stroperig, maar dit komt waarschijnlijk door de ietwat te grote hoeveelheid die ik op het kwastje liet zitten. Al met al vind ik het een prima lakje die mijn (teen)nagels summerproof maakt. Kom maar op met die zon!

Welke kleur draag jij graag op je (teen)nagels?

Posted on 14 June, 2012 in Uncategorized3 reacties


  lieke

  15 June 2012 om 12:53 uur

  heel mooi.  16 June 2012 om 19:17 uur

  Prachtig kleurtje! Zelf draag ik momenteel graag zeegroene nagellak op mijn (teen) nagels (New Delhi van WIC Herôme)  20 June 2012 om 17:45 uur

  Dat heb ik nog nooit op mijn teennagels gehad, maar wel lijkt me wel mooi! Ik denk dat ik binnenkort weer voor blauw ga.