Opgemaakt - Mei 2012 - Lovelacquer.nlLovelacquer.nl

In de afgelopen maand heb ik niet alleen producten opgemaakt, maar ook een aantal weggegooid. Zo’n beetje alle producten die in mijn kast staan hou ik bij op een lijst en ik probeer regelmatig te controleren of ze nog goed zijn.

Syoss Fix & Smooth Styling-Hairspray Ultra Strong Hold

Deze haarspray kocht ik vorig jaar in februari in de aanbieding. Ik had al een soort leave-in spray van Syoss en daarover ben ik niet echt tevreden. Al een tijdje was ik op zoek naar een goede haarspray en ik hoopte dat deze haarspray mijn mening over het merk zou veranderen.

Helaas ben ik niet echt te spreken over deze haarspray. De geur vind ik erg overheersend en niet lekker. Daarnaast wordt je haar knoer-hard van de spray, terwijl op de verpakking staat dat de spray voor soepel en zacht haar zorgt. Nou, niet dus. Ik heb de spray met tegenzin opgemaakt, omdat hij aardig aan de prijs is: € 4,99 voor 400 ml (bij DA) en dit vind ik echt teveel gevraagd.

Nivea Styling Spray Long Repair

Je zag deze spray al voorbij komen in shoplog #4. Na mijn positieve ervaringen van de Diamond Gloss Styling Spray wilde ik een andere variant proberen. Ook deze spray ruikt erg lekker en zorgt er prima voor dat mijn haar in model blijft zitten. De spray kostte € 4,49 voor 250 ml. In verhouding met de haarspray van Syoss is dit best duur, maar ik geef liever mijn geld uit aan een goede spray!

The Body Shop Strawberry Shower Gel

Over deze douche gel heb ik kort geleden een review geschreven. Ik ben echt verliefd op deze douche gel en ik zou hem onbeslist opnieuw kopen! De douche gel kost overigens € 6,00 voor 250 ml.

Nivea Visage Verfrissende Reinigingsdoekjes

Mijn reinigingsdoekjes waren bijna op toen ik met mijn vader boodschappen ging doen. In de supermarkt lagen deze doekjes van Nivea en, omdat mijn vader ze toch betaald, gooide ik ze snel in de kar. De parfum in deze reinigingsdoekjes is volgens mij net iets teveel van het goede, want mijn ogen zijn best rood na gebruik. De doekjes zijn verder prima in gebruik, want ze halen de make-up goed weg. Een pakje met 25 doekjeskosten rond de vier euro en ik zou ze niet opnieuw kopen vanwege de reactie van mijn ogen.

Hema Oog Make-up Reinigingspads

Dit potje met reinigingspads staat écht al heel lang bijna leeg in mijn kast. Tijd om ze op te maken en plaats te maken voor nieuwe producten! In het potje zitten 100 pads katoenen pads (€ 2,00) die gedrenkt zijn in minerale olie en ze bevatten geen parfum.De pads smeren eerder de make-up uit over je gezicht dan dat ze het weghalen. Daarnaast moet je gemiddeld 5 pads gebruiken om alleen wat mascara weg te halen, dus niet heel zuinig in gebruik.. Daarbij ben ik absoluut geen fan van reinigers op olie-basis en daarom zal ik ze ook niet opnieuw kopen.

Nivea Color Protect Shampoo

Tja, ik had mijn haar geverfd en had kleurshampoo nodig. Shampoo van Nivea vind ik altijd erg lekker ruiken, maar mijn gevoelige hoofdhuid is hier minder blij mee. Op deze shampoo reageerde mijn huid aardig en na een tijdje ben ik daarom weer gewone shampoo gaan gebruiken. De shampoo stond al meer dan een half jaar ongebruikt in de kast en ik weet dat ik hem niet meer ga gebruiken. Om deze reden heb ik deze shampoo weggegooid.

Vichy Normaderm Pro Mat

Dit is een dagcrème van Vichy: hydraterende verzorging met continu matterend effect. Klinkt heel fijn voor mijn snel-vet-wordende-huid, maar helaas was de crème niet matterend genoeg. Al snel kwam er een andere crème voor in de plaats (voor de gevoelige huid van Nivea) en bleef deze lang ongebruikt in de kast staan.

Vichy Normaderm Nuit

Zoals de naam al doet vermoeden is dit een nachtcrème: chrono-actieve verzorging tegen onzuiverheden. Voor mijn gevoel deed deze crème erg weinig en daarom verdween ook deze al snel achterin de kast in ruil voor een andere (herstellende crème van Nivea).

Beide crèmes ruiken niet helemaal meer zoals ze in het begin roken. Daarnaast zijn er twaalf maanden voorbij (houdbaarheid) en omdat ik ze toch niet meer gebruik besloot ik ze weg te gooien.

Opvallend veel producten van Nivea deze keer! Helaas wat dingen weggegooid, maar dit zou ik eigenlijk meer moeten gaan doen. Ik heb veel producten waarvan ik weet dat ze niet goed meer zijn, maar ik bewaar ze toch in de hoop dat ik ze toch nog een keer gebruik..

Heb jij ook zoveel producten die ongebruikt in je kast staan?

Posted on 5 June, 2012 in Personal, Review
Tags: , , , , , ,2 reacties    7 June 2012 om 10:40 uur

    je hebt erg fijne producten gebruikt!


    marie

    26 July 2012 om 11:14 uur

    Ik heb ook die Vichy Normaderm Nuit en ik ben het helemaal met je eens, het deed helemaal niks voor mijn huid terwijl ik sommige andere producten van Vichy juist wel fijn vindt! En ook fijn om te weten dat die Hema pads het dus niet waard zijn om te kopen :P

CommentLuv badge