Glossybox - Juni - Lovelacquer.nlLovelacquer.nl

Afgelopen woensdag kreeg ik weer een mailtje dat mijn Glossybox onderweg was! Na de vorige goed gevulde box had ik een klein voorgevoel dat deze box minder zou zijn.. Kijk snel verder of dit juist was!

Voor wie Glossybox (nog) niet kent: via de website kun je een abonnement nemen voor
€ 12,50 per maand en ontvang je iedere maand een nieuwe box. In deze box zitten vijf producten (samples én full size producten) van merken als John Frieda, Koh en Zoeva. Eerder ontving ik al de Glossybox van Maart, April en Mei!

Een zomereditie! Leuk dat de Glossybox ook echt binnenkwam op de eerste zomerdag, ook al was het weer er niet helemaal naar.

De doos was niet heel zwaar, dus ik verwachte weinig full size producten. Toen ik de deksel eraf haalde was ik een beetje teleurgesteld: zo weinig?!

De producten:

Toni & Guy Casual Sea Salt Texturising Spray

“Creëert textuur en volume voor een warrige beachlook. Spray gelijkmatig op (handdoek) droog haar en kam het met je handen of een grove kam door. Perfect met een casual flirty zomerjurk en slippers. www.hairmeetwardrobe.com” (sample 75 ml.) Adviesprijs € 12,99 / 200 ml.

Ik was al langer aan het kijken naar een zoutspray voor een beachlook, maar had er nog geen gekocht. Leuk om op deze manier toch kennis te maken met het product! Grote kans dat dit flesje meegaat in mijn koffer naar Turkije!

Figs & Rouge Balm

“De Figs & Rouge balsem is een natuurlijk, multi-tasking wonderproduct voor de huid en mag in geen enkele handtas ontbreken! De balsems zijn geschikt voor zowel de lippen als het gezicht en zijn verrijkt met organische essentiële oliën en pure voedende Shea Butters.” (full size) Adviesprijs € 3,95 / 8 ml.

De balsem ruikt erg lekker, maar dit is waarschijnlijk weer zo’n product die ergens achterin mijn kast verdwijnt. Ik heb gezien dat veel mensen op GlamourSwitch hem graag willen hebben, dus ik wacht even de andere boxen af met ruilen.

Biotherm Lait Solaire (factor 30)

“Lait Solaire is de ideale zonnebescherming tegen UVA en UVB stralen met een heerlijke citrusgeur en zachte textuur die uw huid optimaal hydrateert. Lait Solaire is te verkijgen in 200 ml. formaat met SPF 15, 30 en 50 en 400 ml. formaat met SPF 15 en 30.” (sample 30 ml) Adviesprijs € 27,00 / 200 ml.

Dit flesje komt goed uit! Ik had een tijdje terug twee kleine tubes zonnebrandcrème gekocht van Etos, maar deze bleken beide alleen voor je gezicht te zijn. Deze heeft dus al meteen een plekje gekregen in mijn handtas!

Alessandro Heel Rescue Balm

“De Rescue Balm van de Alessandro Pedix voetverzorgingslijn is een rijke voetcrème die de huid regenereert en vitaliseert. Het perfecte product om je voeten zomerklaar te maken!” (full size) Adviesprijs € 7,95 / 30 ml.

Eerlijk gezegd had ik liever het andere product voor mijn voeten gehad, want dat was een peeling. Dit product ga ik sowieso niet gebruiken, dus de kans is groot dat deze tube te ruil gaat op GlamourSwitch, haha!

Herôme Teenspreiders

“Een handig hulpje tijdens het lakken van je teennagels. Een echte “must have” deze zomer.” (full size) Adviesprijs € 2,50

Jammer dat ze dit product alsfull size rekenen, want veel bijzonders is er niet aan. Ik heb deze hulpje nog nooit gebruikt, omdat het me zonder prima lukt om mijn teennagels te lakken. Toch maar eens proberen of het niet makkelijker wordt!

Deze Glossybox vond ik wat minder, maar de mini-verpakkingen zijn wel perfect voor op vakantie! Om deze reden geeft deze box me wel een zomergevoel. Zoals gezegd zal ik een paar producten gaan ruilen, maar ik weet nog niet helemaal zeker welke..

Heb je interesse voor een abonnement op Glossybox? Als je je via deze link aanmeldt ontvang ik zogenaamde Glossydots waarmee ik voor een gratis Glossybox spaar!

Wat vind jij van Glossybox en als je al abonnee bent: welke producten zaten er in de jouwe?
3 reacties


  Melinda

  25 June 2012 om 15:48 uur

  Hee Wendy, ik heb de peeling voor de voetjes (en handjes). Wil je deze ruilen tegen de creme? Xxx


  25 June 2012 om 16:26 uur

  Ik wacht eerst even af wat ze bij Glamourswitch willen ruilen anders wil ik hem wel ruilen met je! :)

  Melinda

  25 June 2012 om 16:28 uur

  Oke is goed!

CommentLuv badge