Fashionbox - Nieuw! - Lovelacquer.nlLovelacquer.nl

Na verschillende beautyboxen (Glossybox, Beautybox, Truly Yours), waar ik al niet uit kon kiezen, komt er nu nóg een box.. Maar dit is niet zomaar een box!

Hoezo niet? In de Fashionbox zitten zes producten: niet alleen beautyproducten, die je dus al gewend bent, maar ook fashion items! Lees: accessoires, sieraden, magazines en cadeaubonnen voor webshops. Daarbij is niet onbelangrijk dat je als lid exclusieve kortingen krijgt in verschillende webshops!

Op 22 mei is de Fashionbox in het leven geroepen door twee ondernemers met ervaring: Marlou Volkering en Mandy Gromotka. Deze box wordt, net als de andere boxen, één keer per maand bezorgd. De fashionbox kost € 14,95 per maand (inclusief verzendkosten) en is hiermee iets duurder dan de beautyboxen. Dit abonnement kun je iedere maand gewoon opzeggen, dus je zit nergens aan vast! Je kan de box ook bijvoorbeeld cadeau doen aan een vriendin, leuk!

De eerste box zal in Augustus worden verzonden. Nog even wachten, maar ik ben zeker benieuwd! Onder de eerste 100 aanmeldingen wordt een gratis jaarabonnement verloot. Ik ben bang dat je hier al te laat voor bent, maar er is gelukkig nog een winactie! Als je de Facebook-pagina van Fashionbox liked maak je kans op een XXL Fashionbox met échte musthaves.

Wat vind jij van deze nieuwe variant?

Posted on 8 June, 2012 in Beauty, Fashion, Shopping
Tags:0 reacties

CommentLuv badge