Sephora Lacquer Nail Polish – Let’s Dance (L20) | Love Lacquer

Vandaag laat ik jullie één van mijn favoriete lakjes zien: Let’s Dance van Sephora.

Let’s Dance is een mooie pastelkleurtje die ik graag draag nu het buiten weer wat warmer wordt. Ik heb verschillende pastelkleuren in mijn stash, maar ik betrap mezelf er eigenlijk te veel op dat ik alwéér dit lakje pak.

Een flesje nagellak van Sephora bevat 5 ml en koop je voor € 5,80 in de winkels van Sephora (in de grotere V&D). Ik vind dit best weinig inhoud gezien de prijs en is het het waard?

Kijk mee naar de swatches (twee laagjes Sephora Let’s Dance):


In zonlicht (met flits)


In zonlicht (met flits)


In kunstlicht (zonder flits)

Na deze verschillende foto’s is het me nog niet helemaal goed gelukt om de kleur op de foto te krijgen zoals hij echt is, maar ik heb mijn best gedaan!

De nagellak dekt al in één laagje, maar bij twee laagjes vind ik de kleur toch net iets mooier. Het kwastje is vrij breed en dit zorgt ervoor dat de lak makkelijk aan te brengen is. De nagellak droogt erg snel en je bent hierdoor snel verzekerd van een mooie pasteltint op nagels!

De kleur vind ik sowieso tof, maar het feit dat hij goed dekt en snel droog is maken dit lakje defenitely tot één van mijn favorieten!

Posted on 18 May, 2012 in Uncategorized0 reacties