Glossybox - Mei - Lovelacquer.nlLovelacquer.nl

Jaaa! We zijn alweer een maand (en een hoop graden Celsius) verder en gisteren ontving ik mijn derde Glossybox!

Voor wie Glossybox (nu nog) niet kent: via de website kun je een abonnement nemen voor
€ 12,50 per maand en ontvang je iedere maand een nieuwe box. In deze box zitten vijf producten (samples én full size producten) van merken als Essie, The Body Shop en Yves Saint Laurent. Eerder ontving ik al de Glossybox van Maart en April!

In deze box zitten dus de favoriete producten van het team. Wat een leuk idee!

De box was nogal zwaar en ik werd nog nieuwsgierig dan ik al was. Toen ik de deksel eraf haalde zag ik tot mijn verbazing meerdere full size producten! Ik vind deze box nu al beter dan zijn voorganger!

De producten:

Zoeva Graphic Eyes Nightwalker

“De Graphic Eyes Liner van Zoeva is een van mijn absolute favourites. Het blijft goed zitten, zelf na een avond feest.” Floor, PR Manager (full size) Adviesprijs € 4,20 / 1,20 gr.

Ik heb al meerdere keren over dit merk gelezen op blogs vanwege de fijne en goedkope kwasten, maar nooit echt over de make-up. Leuk om het op een budget way te ontdekken (lees: de verzendkosten)! De kleur (blauw/grijs) heb ik nog niet en vind ik erg mooi, maar toch apart. Het potloodje heb ik even op mijn hand geswatcht en gaat er met moeite weer af. Ik ben benieuwd of de kleur ook zo goed op mijn ogen blijft zitten!

Garnier BB Cream Miracle Skin Perfector (nr. 02 – Lichte Huid)

“Dagcrème, primer, concealer, foundation, ik heb er soms gewoonweg geen tijd voor. De oplossing: BB Cream van Garnier. De crème smeert heerlijk en je hebt binnen een handomdraai een zomerse egale tint en een verzorgde huid!” Rachelle, Customer Support (full size) Adviesprijs € 9,99 / 50 ml.

Over dit product heb ik gelezen op verschillende blogs en de meesten waren er niet heel positief over. Toch klinkt het product voor mij als dé perfecte oplossing voor al dat gedoe met crèmes en dergelijke in de ochtend. De afgelopen paar dagen heb ik alleen wat poeder gebruikt, omdat het écht te warm is voor de rest. Deze BB Cream klinkt als fijn spul in deze barre tijden, haha (grapje)!

Gliss Kur Ultimate Volume Direct Care Mousse

“Na ochtenden van oorlog met slap en futloos haar, heb ik eindelijk een product gevonden dat mijn haar de nodige volume geeft. Tegenwoordig kan ik heerlijk uitslapen én ga ik de deur uit met een fabulous hairdo!” Eline, Customer Support/PR (full size) Adviesprijs € 7,49 / 125 ml.

Oh man. Ik heb nog drie mousses staan die ik op moet maken! Sinds kort ben ik lid van de groep Glamourswitch op Facebook waar meiden producten uit verschillende boxen met elkaar ruilen (bijvoorbeeld Truly Yours en Beautybox). Zo heb ik vorige week een primer die ik niet fijn vond gerolen tegen een lakje van Essie, happy me! Ik ga nog even nadenken wat ik met deze mousse ga doen..

Dr Van Der Hoog Purity Reinigingsdoekjes

“Ik vind de doekjes van Dr van der Hoog lekker fris en heel handig als ik mijn gezicht wil reinigen, maar niet veel tijd heb. Ze bevatten geen parfum, parabenen of kleurstoffen en zijn dus heel puur.” Merle, Managing Director (full size) Adviesprijs € 4,99 / 25 doekjes

In dit geval heb ik nooit tijd, want ik gebruik iedere avond reinigingsdoekjes. Deze doekjes heb ik nog niet geprobeerd, omdat ik ze nogal aan de dure kant vind. Daarnaast ga ik binnenkort proberen om van de doekjes af te stappen, omdat je gezicht goed reinigen (en niet snel met een doekje) beter is. Dit vind ik een mooie afsluiter!

No-Ad After Sun Lotion

“Ik probeer mijn huid altijd goed te beschermen tegen de zon. Zo gebruik ik de No-Ad aftersun. Deze ruikt lekker en smeert gemakkelijk uit.” Jurriaan, COO (full size) Adviesprijs € 4,99 / 100 ml.

Naast de drie mousses staat er ook nog een aftersun lotion van Australian Gold die ik vorig jaar heb gekocht, maar nog niet heb aangebroken, in de kast. Toeval: beide lotions ruiken naar kokos! Ik ga nog even bedenken welke lotion ik binnenkort open ga maken en of ik met één exemplaar eventueel iemand anders blij mee kan maken.

Max Factor Masterpiece Max High Volume & Definition Mascara

“Deze mascara geeft lengte en volume, blijft goed zitten na een lange dag, droogt snel op, maar droogt mijn wimpers niet uit. Kortom, mijn wimpers best friend!” Ivona, Junior Marketeer (sample 5,3 ml.) Adviesprijs € 15,99 / 7,2 ml.

Over deze mascara kan ik kort zijn, want deze mascara gebruik ik op dit moment. Misschien is dit een hint dat ik toch maar eens een review hierover moet gaan schrijven.. Ik vind hem in ieder geval heel fijn! De grootte van deze sample vind ik ook nog meevallen, want het scheelt maar weinig van een full size. Fijn!

Een goed gevulde Glossybox deze keer en ik ben heel erg blij met de inhoud! Heb je interesse voor een abonnement op Glossybox? Als je je via deze link aanmeldt ontvang ik zogenaamde Glossydots waarmee ik voor een gratis Glossybox spaar!

Wat vind jij van Glossybox en als je al abonnee bent: welke producten zaten er in de jouwe?
0 reacties

CommentLuv badge