Catrice Ultimate Nail Lacquer – I Scream Peach! (170) vs. Pimp My Shrimp (820) | Love Lacquer

‘I Scream Peach!’ (170) en ‘Pimp My Shrimp’ (820) zijn twee fijne koraalkleurtjes van Catrice, maar lijken opvallend veel op elkaar.. Zijn er naast de naam, de streepjescode en prijs (€ 2,49 voor 10 ml) eigenlijk nog wel verschillen?

‘I Scream Peach!’ is al enige tijd (sinds vorige zomer als ik het goed zeg) uit het assortiment van Catrice verdwenen en ‘Pimp My Shrimp’ is er juist in opgenomen. Op de dop van ‘Pimp My Shrimp’ staat: ‘new colour new brush’, maar is dit nu eigenlijk wel helemaal waar?

Op de vraag of de nagellak met een nieuw kwastje is uitgerust kan ik volmondig ja antwoorden. Het bovenste kwastje is van ‘I Scream Peach!’ en het onderste (dus) van ‘Pimp My Shrimp’ en je ziet duidelijk dat het nieuwe kwastje een stuk breder is.

Persoonlijk merk ik niet heel erg veel verschil. Het nieuwe kwastje pakt nét iets meer mee van je nagel bij het lakken vanwege de breedte, maar uiteindelijk scheelt het weinig. Ik vind beide kwastjes fijn om te gebruiken.

Tijd voor wat swatches (Etos Nail Hardener en twee laagjes nagellak; pink en ringvinger: ‘I Scream Peach!’ en op mijn middel- en wijsvinger: ‘Pimp My Shrimp’):


In kunstlicht (zonder flits)


In kunstlicht (met flits)


In zonlicht (zonder flits)


In zonlicht (met flits)

Ligt het aan mij of verschillen de kleuren écht bijna niets van elkaar? Op de tweede foto in zonlicht (zonder flits) kun je toch wel zien dat ‘I Scream Peach!’ meer naar roze neigt en ‘Pimp My Shrimp’ naar oranje.

Zoals meerdere lakjes die ik jullie al heb laten zien behoort ‘Pimp My Shrimp’ niet tot mijn collectie, maar tot die van Sanne. ‘I Scream Peach!’ staat op dit moment wel te blinken in mijn kast en wel naast nog een koraalkleurtje van Essie die ik in mijn Glossybox van April vond.

Voor mijn gevoel is het enige verschil het kwastje en ondanks mijn still growing collectie ben ik blij dat ik niet beide lakjes heb. Ik geef dan veel liever geld uit aan een kleurtje dat ik nog niet heb!

Wat vind je van deze switch in de collectie van Catrice? Heb jij ze wel beide?

Posted on 10 May, 2012 in Uncategorized5 reacties  10 May 2012 om 18:24 uur

  Ik ben dol op peachy kleurtjes! prachtig!  10 May 2012 om 20:55 uur

  goh ze lijken idd erg op elkaar !  12 May 2012 om 8:44 uur

  Ze lijken inderdaad erg op elkaar. Hmmm, er zit wel een klein beetje verschil in. Maar niet veel. Vind het wel een afknapper van Catrice hoor…


  emm

  13 May 2012 om 23:10 uur

  Bijna geen verschil! blunder van catrice of opzet? :P  17 November 2015 om 20:17 uur

  Deze vind ik heel mooi en past goed bij mijn huid