Rimmel 60 Seconds – Coralicious (430) | Love Lacquer

Deze week, maar ook volgende week zijn alle lakjes van Rimmel 1+1 gratis bij DA!

Ik heb jullie al eens een kleur van Rimmel laten zien, namelijk ‘Pompous‘. Dit lakje kocht ik alweer (bijna) twee maanden geleden toevallig ook met een ‘1+1 gratis’ aanbieding (bij Kruidvat).

‘Coralicious’ heb ik (helaas) niet in mijn eigen bezit, maar heb ik van Sanne geleend, thanks! Het lijkt nu bijna of ik zelf geen lakjes meer heb, haha! De nagellak kost € 6,99 voor 8 ml.

Zoals je ziet is volgens Rimmel de nagellak makkelijk aan te brengen en is één laagje genoeg. Daarnaast droogt de lak op in minder dan 60 seconden (niet erg verrassend, gezien de naam).

In de review van ‘Pompous‘ meldde ik al dat het klinkt als de perfecte nagellak, maar bij die kleur maakte Rimmel dat ook zeker waar!

Met het grote kwastje lak je je hele nagel gemakkelijk in één keer. De lak droogt inderdaad erg snel, waardoor je even zo snel nog een laagje kunt aanbrengen (wat mijn voorkeur heeft)!

Kijk mee naar een aantal swatches (1 laagje op ringvinger en pink, 2 laagjes op wijs- en middelvinger):

In kunstlicht (zonder flits)

In kunstlicht (met flits)

In zonlicht (zonder flits)

Na één laagje dekt de nagellak niet bepaald en ik breng hem daarom liever in twee laagjes aan. Alhoewel, de lak is in twee laagjes aan de dikke kant.. Zoals je op de laatste twee foto’s duidelijk kunt zien zitten er wat luchtbelletjes in de lak op mijn wijs- en middelvinger (met twee laagjes). Jammer, want de kleur vind ik erg leuk!

Ik weet niet of de nagellak lang blijft zitten, want ik heb hem alleen maar geswatcht. ‘Pompous‘ bleef aardig op zijn plaats en het zou bij dit lakje de luchtbelletjes goed maken.

Welke lakjes heb jij van Rimmel of ga je kopen met deze actie?

Posted on 25 April, 2012 in Uncategorized2 reacties


    Sanne_xxx

    25 April 2012 om 16:50 uur

    hmm… coralicious (A), red carpet, magenta en pompous :) Ik ben zeer tevreden over deze lakjes!    25 April 2012 om 18:45 uur

    Ga je nog lakjes toevoegen aan je collectie? Er zijn wel hele mooie kleuren!