MNY My Varnish – 449 | Love Lacquer

Sinds deze week is de gehele collectie van MNY  in de filialen van Etos vervangen door het nagellakmerk Essie (welke ook bij DA verkrijgbaar zal zijn). Omdat ik jullie de mooie lakjes van MNY niet wil laten ontgaan laat ik er vandaag eentje zien!


MNY is het zusje van Maybelline en staat voor Maybelline New York. Het merk is erg kleurrijk en betaalbaar, want alle producten kosten minder dan € 3,00 per stuk! Er zijn 32 kleuren nagellak welke allemaal nét iets anders zijn dan ‘normale’ kleurtjes. Zo zijn er lakjes met glitters, flakies (losse glitters) en/of een aparte glans. Unieke lakjes voor een fijne prijs, like!

Sinds half oktober is dit merk verkrijgbaar, maar MNY gaat/is nu dus al uit het assortiment van Etos. Jammer. Maar.. dit betekent waarschijnlijk wel hoge kortingen op het merk, dus rennen maar!

Deze kleur is naamloos en heeft alleen een nummer: 449. Jammer, want de aparte namen van bijvoorbeeld de kleuren van Catrice maken de lakjes toch nét iets specialer..

Kijk mee naar swatches (Trind Base Coat, twee laagjes My Varnish – 449, Catrice Top Coat):

In kunstlicht (zonder flits)

In kunstlicht (met flits)

Als ik geen zin heb in een felle kleur of een suffe, saaie kleur grijp ik al snel naar dit lakje. Het is een mooie, niet al te opvallende goude kleur die goed dekt in twee laagjes.

Om het geheel iets op te fleuren had ik een laagje Miss sporty Disco Tech aangebracht (welke oplicht in UV-licht), wat voor een leuk effect zorgt in de kroeg. In zonlicht kreeg deze nagellak een roze gloed en dit vond ik onverwacht erg mooi en apart!

Het kwastje is plat en wat smaller, waardoor je meerdere keren over je nagel heen moet gaan om hem geheel te bedekken. De nagellak streept zo goed als niet en hierdoor maakt het niet zoveel uit dat je meerdere keren over je nagel heen moet gaan.

De lak droogt snel, waardoor je snel verder kunt gaan met het tweede laagje. Na een paar dagen verschijnen de eerste chips, maar dit is helaas niet te vermijden.. Al met al vind ik dit een prima lakje voor de aangename prijs van € 2,49 (7 ml).

Trek jij nog een sprintje richting Etos voor een (laatste) product van MNY?

Posted on 3 April, 2012 in Uncategorized1 reactie    5 April 2012 om 19:28 uur

    Mooi lakje!