Shoplog Maastricht en Maasmechelen Village: H&M, Hema, Kruidvat, Levi's, L'Occitane en Lush - Lovelacquer.nlLovelacquer.nl

Afgelopen weekend ben ik samen met mijn vriend drie dagen naar Maastricht geweest (inclusief Maasmechelen Village). Daar heb ik natuurlijk het een en ander geshopt en het leek me leuk om dit aan jullie te laten zien in een shoplog!

Voor mijn 21e verjaardag (8 januari) had ik een cadeaubon gehad van mijn vriend waarmee ik zelf een hotel kon uitkiezen.Voor zijn verjaardag had ik ook een cadeaubon gegeven met één hotelovernachting, maar dit waren er maar liefst twee. In oktober zijn we een paar dagen naar Enschede geweest en een bestemming aan de andere kant van het land vond ik daarom een goede keuze.

Praktisch op de weg naar het hotel in Lanaken (5 km. vanaf Maastricht, net in België) ligt Maasmechelen Village. Ik was al eens in dit outlet center geweest, maar omdat het toch op de weg lag waren we er even gestopt.

Vaak zul je zien dat ze bij een outlet center alle maten hebben behalve die van jou.. Gelukkig heb ik twee mooie broeken van het merk Levi’s kunnen scoren! Beide van de Curve ID serie welke nog niet eens zo heel oud is (remember de vele mooie reclames in tijdschriften).

In Maastricht wist een verkoper van Levi’s mij te vertellen dat dit oude wassingen waren. In de winkel van deze man lagen de broeken tot een 5 à 6 meter hoog plafond opgestapeld (eveneens de breedte van de winkel), dus ik kon me eerlijk gezegd niet voorstellen dat één van deze broeken daar niet tussen lag. Terwijl mijn vriend een broek ging passen kon ik sneaky even kijken naar de originele prijzen van de broeken: rond de 90 euro. Well, mijn broeken kostten per stuk € 59,00! Happy me!

Uit een klein smoezelig winkeltje met de naam ‘L’Occitane en Provence’ kwam een heerlijke geur, dus ik trok mijn vriend mee naar binnen. Hier had ik een heerlijk zoet geurtje gevonden en ik was op slag verliefd. Toen ik mijn vriend het geurtje liet ruiken vond hij blijkbaar dat ik niet lekker genoeg rook, want hij kocht het voor me! Superlief!

Natuurlijk moesten we even checken of we inderdaad goedkoper uit waren geweest. In Maastricht vonden we hetzelfde winkeltje en de parfum kostte daar € 39,50, maar mijn vriend kocht het in Maasmechelen Village voor € 26,47!

Na een dagje Maasmechelen Village kon het echte werk beginnen (mijn vriend noemde het zijn persoonlijke record) in Maastricht. De eerste winkel die we binnen liepen was Lush. Nog nooit eerder ben ik hier binnen geweest en ik vond het meteen fantastisch. Bijna alles rook heerlijk (mijn vriend vluchtte al snel naar buiten) en vooral de bruisballen voor in bad zagen er vrolijk uit.

Uiteindelijk heb ik een gezichtsmasker met de naam ‘Cosmetic Warrior’ gekocht voor € 10,95 en het alom bekende ‘Lemony Flutter’ voor € 9,95 meegenomen. Aardig van de verkoopster: ik kreeg een haarmasker met de naam ‘Jasmin & Henna Fluff Eaze’ mee om te proberen (was mijn haar er zo erg aan toe?). Ook deed ze nog een leuk krantje in het tasje waarin zo’n beetje alle producten van Lush staan. Zo kan ik nog eens rustig kijken wat ik allemaal heb gemist in de winkel en het (gelukkig) alsnog online bestellen, want Lush zit helaas niet in de buurt.

Na twee winkels van H&M gezien te hebben kwamen we een H&M met alleen accessoires tegen. Hier heb ik een lip butter met een veel te zoete geur gekocht. Er waren nog drie andere varianten, maar deze vond ik het lekkerst (€ 3,95 per stuk). Ook heb nog een vreemd massageding gekocht voor een euro. Ik kon het gewoon niet laten liggen en mijn vriend was er blij mee na een lange dag shoppen.

En nu het beste: ik mocht gewoon nagellak kopen met toestemming van mijn vriend! Ik had nagellak gebruikt van een vriendin die hij zó mooi vond (hij is kleurenblind, maar dat maakt mij natuurlijk niet uit) dat ik hem zelf ook maar moest kopen! En een geluk bij geen ongeluk: Rimmel was 1+1 gratis bij Kruidvat! YES!

Last but not least. Mijn reinigingsdoekjes waren bijna op thuis, dus tijd voor some refill. Ik gebruik deze doekjes al jaren om mijn make-up mee te verwijderen en vind ze nog altijd de beste die er zijn.

Excuus voor het lange artikel, maar ik hoop dat jullie het leuk vinden om eens wat anders te lezen!
2 reacties


  Emmilly

  3 March 2012 om 19:01 uur

  Erg leuk! zo te zien moet ik ook maar eens een paar levi’s bij een outlet gaan halen !

  :D  18 July 2012 om 0:10 uur

  Ohgosh, I love Maasmechelen Village!! buit van gisteren : Tommy Hilfiger shirt, Nieuwe Uggs en twee broeken van 7 For All Mankind… Geslaagd!

CommentLuv badge