Rimmel 60 Seconds – Pompous (610) | Love Lacquer

Dit lakje heb je waarschijnlijk al voorbij zien komen in mijn vorige post. Ik had deze nagellak geleend van een vriendin en op mijn nagels gedaan toen ik naar Maastricht ging. Zoals gezegd vond mijn vriend de kleur zó mooi dat hij zei dat ik het lakje zelf ook maar moest kopen! Even terzijde: mijn vriend is best kleurenblind, maar dat maakte mij natuurlijk niet uit!

We kwamen langs de Kruidvat waar ik het lakje vond voor € 6,99 (8 ml) en ik had geluk! Alle nagellak van Rimmel was namelijk in de aanbieding, waardoor ik twee kleurtjes voor de prijs van één kocht. Het andere flesje bevatte overigens zelfs 12 ml!

Het flesje meldt dat één laagje van de nagellak genoeg is. Daarnaast is de kleur volgens Rimmel snel en gemakkelijk aan te brengen op je nagels en droogt de lak op in minder dan 60 seconden. Klinkt als de perfecte nagellak..

De nagellak is inderdaad heel easy aan te brengen, want het grote kwastje lakt je hele nagel in één keer. De lak is ook verbazend snel droog, waardoor je eventueel quickly nog een laagje aan kunt brengen (wat ik zelf mooier vind). Ik had er eerlijk gezegd niet zoveel van verwacht, maar ik ben zeker blij verrast door Rimmel (dit is de eerste keer dat ik nagellak van dit merk gebruik)!

Wat ik een nadeel vindt aan glitterlakjes zijn de vele verdwaalde glitters op je vingers na het verwijderen van de nagellak. Deze kleur heb ik een week gedragen en hij liet zich erg gemakkelijk verwijderen van mijn nagels. Ik stond ervan te kijken, want gewoonlijk blijft er nog een dikke laag glitters hangen op je nagel. En donkere kleuren zijn sowieso moeilijk fatsoenlijk van je nagels te krijgen. Erg positief dus!

Kijk mee naar een aantal swatches (Etos Nail Hardener + 1 laagje op ringvinger en pink, 2 laagjes op wijs- en middelvinger):

In kunstlicht (met flits)

In zonlicht (zonder flits)

Wauw. Ik vind het een hele aparte kleur. De kleur zelf is donkerpaars en van zichzelf al erg mooi, maar er zitten blauwe en rode glitters in de nagellak verwerkt. Normaal zijn het gewoon standaard zilveren glitters, maar deze gekleurde glitters zorgen voor een spannend effect. De ene keer dat je naar de lak kijkt nijgt de kleur meer naar rood en de andere keer meer naar blauw.

Zo zagen mijn nagels er na een week uit. Rimmel meldt niets over het feit dat de nagellak lang blijft zitten, dus zal ik het bij deze even doen. Okay, de lak op mijn linkerhand (eerste foto) ziet er niet al te best meer uit, maar op mijn rechterhand (tweede foto).. Verbazingwekkend weinig chips; alsof hij er pas twee dagen op zit!

Need to say more? Pompous hoort sinds aankoopdatum in ieder geval in mijn rijtje ‘favoriete lakjes’ thuis!

Heb jij ook een nagellak ontdekt waar je he-le-maal weg van bent?

Posted on 5 March, 2012 in Uncategorized0 reacties