Essence Nail Colour 3 | Love Lacquer

Toen ik over deze ‘Nail Colour 3’ hoorde stonden ze meteen bovenaan op mijn wishlist en afgelopen week heb ik ze dan kunnen bemachtigen. Het zijn geen limited editions, maar toch gaan deze lakjes van Essence best hard. Ik vond ze zó bijzonder dat ik er maar liefst drie heb meegenomen!

De kleurtjes die zich bij mijn collectie mochten voegen zijn:
01 Midnight Date / City That Never Sleeps
04 A Walk In The Park / Stop For An Ice Cream
06 Ticket To The Show / Front Row Or Backstage?

Zoals je ziet bevat het ‘potje’ niet één kleur nagellak, maar twee (joh)! Het product kun je op drie manieren gebruiken, namelijk apart of over elkaar heen om een unieke kleur te creëren (aldus de verpakking). Betaal je dan ook meer voor meer kleur? Nou nee! Voor € 2,79 krijg je 2 maal 4 ml, wat absoluut budgetproof is!

Kijk mee naar swatches (Trind base coat en 2 laagjes nagellak):

In kunstlicht (zonder flits)

In zonlicht (zonder flits)

Midnight Date – Mooie diepblauwe kleur met verschillende blauwe shimmer

City That Never Sleeps – Paarse topper met blauw/groene glitters

Midnight Date + City That Never Sleeps

In kunstlicht (zonder flits)

In kunstlicht (met flits)

A Walk In The Park – Groene kleur met een lichte shimmer

Stop For An Ice Cream – Groene topper met groene glitters

A Walk In The Park + Stop For An Ice Cream

Beide in kunstlicht (zonder flits)

Ticket To The Show – Zwarte kleur met verschillende kleuren glitters

Front Row Or Backstage? – Grijzige topper met gouden glitters (veel meer dan bij de andere toppers)

Ticket To The Show + Front Row Or Backstage?

De eerste kleuren, de ‘gewone’ nagellak, dekken eigenlijk al voldoende in 1 laagje, maar zijn mooier in 2 laagjes. Helaas dekken de toppers niet al te best in 2 laagjes en daarom zou ik ze zelf niet apart dragen. Gelukkig ben je vrij om te kiezen hoe je de kleurtjes draagt, want je kan ze natuurlijk gewoon gebruiken op een kleurtje dat je al hebt. De combinaties vind ik in ieder geval erg mooi, maar mijn favoriet is definitely Ticket To The Show.

Ik had verwacht dat het dopje inclusief een vol potje nagellak niet fijn zou lakken, maar verrassend genoeg viel dit heel erg mee en lakte het helemaal niet vervelend. Je merkt wel dat het iets of wat zwaarder is om vast te houden, maar ik heb er geen last van gehad.

Wat vind jij van deze bijzondere lakjes?

Posted on 10 March, 2012 in Uncategorized2 reacties


    anneloes

    13 March 2012 om 18:01 uur

    Midnight date + City that never sleeps samen zijn mooooi! <3    18 March 2012 om 15:49 uur

    Die blauwe is su-per-tof!