Essence Multi Dimension – Glam Girl (29) | Love Lacquer

Het is weer tijd voor een lakje en wel Glam Girl uit de Multi Dimension lijn van Essence. Rode nagellak is en blijft mijn favoriete kleur nagellak, omdat het eigenlijk altijd en overal gewoon kan!

Eens kijken of dit rode exemplaar mij nóg enthousiaster kan maken betreft mijn voorliefde voor rode nagellak. Dit lakje is overigens niet mijn bezit, maar komt uit de (geleende) stash van een vriendin.

Kijk mee naar swatches (twee laagjes zonder base coat):

In kunstlicht (zonder flits)

In kunstlicht (met flits)

Eerlijk gezegd had ik niks verwacht van dit lakje, omdat ik een zusje van Glam Girl uit deze lijn bezit waar ik niet echt tevreden over ben. De kleur dekt in één laagje (wat, naar mijn mening, zeldzaam is voor de rode lakjes onder ons), maar ziet er wel mooier uit na twee laagjes. Het kwastje is erg soepel en fijn om mee te lakken. De lak droogt erg snel, maar ook mooi egaal op (en dat zonder base coat).

Wauw, ik ben echt heel blij verrast! Het lakje kost maar € 1,59 voor 8 ml: weinig geld voor zo’n mooie kleur. Ik weet niet of de kleur lang blijft zitten, omdat ik hem vrijwel meteen weer heb weggeboend voor het volgende slachtoffer.

Tja, dit rode lakje heeft mij nóg enthousiaster gemaakt voor rode nagellak en heeft ook zeker mijn mening veranderd over deze lijn van Essence. Zo zie je maar weer dat niet iedere kleur uit dezelfde lijn hetzelfde is (joh!). Op naar de volgende kleur!

Posted on 28 March, 2012 in Uncategorized0 reacties