Essence Colour & Go – Trust In Fashion (54) | Love Lacquer

Vandaag weer een post over nagellak en wel ‘Trust In Fashion’ van Essence. De ‘Colour & Go’ lakjes van Essence kosten € 1,29 voor 5 ml wat erg budgetproof is! Ik ben heel tevreden over deze nagellak en ook fijn is het grote assortiment. Zóveel kleuren voor zo weinig geld; ik zou ze allemaal wel mee willen nemen!

Hieronder een aantal swatches (een laagje Etos Nail Hardener en twee laagjes ‘Trust In Fashion’):

Zonder flits

En met flits

Alweer zo’n moeilijke kleur: is het nu blauw of groen..? Het kwastje is plat en pakt hierdoor je hele nagel in één keer mee. Dit werkt prettig, omdat er zo niet te veel nagellak op je nagel komt en voorkom je lelijke strepen van te dikke nagellak.

Op het flesje staat “quick dry: trendy nailstyle within seconds” en dit maakt de nagellak zeker waar! Het dunne laagje droogt écht heel snel en je kunt vrijwel meteen verder met het tweede laagje (waarmee de nagellak dekkend is). Daarnaast is er ook nog eens heel erg veel keuze, want er zijn ontelbaar veel kleuren verkrijgbaar. Regelmatig komen er ook nog eens nieuwe bij, dus je bent zeker verzekerd van een trendy kleurtje op je nagels. En dat voor zo’n prijs?! I like it!

Wat vind jij van Colour & Go lakjes van Essence? Laat me weten welke jij hebt!

Posted on 9 February, 2012 in Uncategorized4 reacties


  Emmilly

  9 February 2012 om 22:35 uur

  Niet echt geprobeerd, maar dat komt omdat het er gewoon niet aantrekkelijk genoeg uitziet. De kleuren spreken me niet aan. Heb wel een effect topper die helemaal geweldig is.  10 February 2012 om 8:13 uur

  Ik was op zoek naar een matte grijze nagellak en toevallig had Essence een mooie kleur. ‘Trust in fashion’ is overigens mijn tweede lakje pas van Essence. Persoonlijk vond ik dat het nogal goedkoop oogde en daarom liet ik heb ook staan. Maar nu ik er een paar heb geprobeerd moet ik zeggen dat het opzich wel goede nagellak is. De kleuren vind ik ook niet altijd even mooi, maar omdat het er zoveel zijn staat er altijd wel een mooie tussen!


  Sanne_xxx

  10 February 2012 om 14:58 uur

  Ik heb nr. 14 Rock Rebel.. doe hem niet zo vaak op omdat ik het eigenlijk maar een vreemde kleur vindt… donker donker blauw.. wel heb ik nail hardener en top coat van essence waar ik zeer tevreden over ben;)


  melissa

  29 April 2012 om 17:45 uur

  als ik ze zie staan wil ik van elk kleurtje wel een meenemen maar vaak laat mijn portemonee dat niet toe :(