Catrice Ultimate Nail Lacquer – Captain Sparrow’s Boat (620) | Love Lacquer

Deze keer laat ik jullie een lakje zien die ik niet zelf in mijn bezit heb. Ik mocht de collectie van een vriendin lenen om wat swatches te maken, zodat ik deze aan jullie kan laten zien! Vandaag een artikel over nagellak waarvan ik er al genoeg in mijn bezit heb, maar nieuwe kleuren zijn altijd welkom: Captain Sparrow’s Boat van Catrice. :)

Deze kleur lijkt wat betreft textuur erg veel op After Eight van Catrice. In één laagje dekt de nagellak zeker niet, maar met twee (dikkere) laagjes dekt hij nog steeds niet helemaal.

Swatches (2 laagjes (wijsvinger 3 laagjes) nagellak zonder base- of top coat):

In kunstlicht (met flits).

In zonlicht (zonder flits).

Ik vind het jammer dat de nagellak niet goed dekt en om deze reden zou ik hem zelf niet kopen. Maar gelukkig heeft Catrice nog veel meer kleuren om te testen!

Wat vind jij van deze kleur?

Posted on 27 February, 2012 in Uncategorized1 reactie


    Emmilly

    27 February 2012 om 23:18 uur

    In kunstlicht ziet het er mooi uit, maar ik zou deze toch laten liggen denk ik.