Stash: sneak preview nagellak - Lovelacquer.nlLovelacquer.nl

Damn!

Sinds de aankoop van mijn eerste lakje, alweer twee jaar geleden, ben ik echt VERSLAAFD aan nagellak. Deze eerste aanwinst was een roze à la suikerspin nagellak in de uitverkoop (?) voor carnaval. Echt af-schu-we-lijk.

Vanaf dat moment ben ik nooit meer gestopt met het kopen van nagellak, waardoor ik vandaag de dag trotse bezitter ben van wel 49 lakjes. Binnenkort volgt een uitgebreidere post waarin ik mijn kleine kapitaal uitgebreid zal toelichten!

Posted on 3 January, 2012 in Nagels, Stash4 reacties


  Sanne_xxx

  24 January 2012 om 22:43 uur

  Hahahah leuk joh zon blog;) Ik volg hem op de voet. Zelf ben ik in bezit van 18 kleurige nagellakjes. Het meerendeel is van rimmel, vindt ik overigens een prettig merk.


  Emmilly

  24 January 2012 om 22:51 uur

  Aardige collectie! heb je OPI al ontdekt ;) ?


  24 January 2012 om 22:53 uur

  Nog niet, maar ik verwacht dat dat niet heel lang gaat duren. Heb je tips waar je ze kunt halen?

  Emmilly

  25 January 2012 om 14:36 uur

  Als je op de site kijkt dan kun je verschillende verkooppunten vinden :) owja en bij de meeste Sephora’s zijn ze ook te vinden ;)

CommentLuv badge