Sephora Express Nail Polish Remover - Lovelacquer.nlLovelacquer.nl

Afgelopen zomer was ik op vakantie in Rhodos en natuurlijk kon shoppen in winkels die we in Nederland ook hebben niet ontbreken! Zo liepen we de Sephora binnen en zag ik iets staan waarover ik al eens had gelezen. De ‘express nail polish remover’ zou een wondermiddel zijn waarmee je nagellak kon verwijderen zonder het gedoe met watjes (lees: nagellak die niet meer op je nagels zit, maar wel op de rest van je vingers). Nou, dat moest ik natuurlijk uitproberen!

Ik had wat nagellak gekocht bij Sephora om het meteen uit te proberen, want ik had geen nagellak meegenomen in mijn koffer. Schandalig. Terug in het appartement lakte ik een nagel, liet het drogen en stopte daarna mijn vinger in het potje. In het roze potje zit foam wat doordrenkt is met nagellak remover met in het midden een gat waarin je je vingertop steekt. Ik wachtte even en haalde mijn vinger eruit en alle nagellak was verdwenen: van mijn nagels en het zat ook niet op de rest van mijn vinger!

Nooit meer boenen met een watje die van ellende gaat pluizen en uit elkaar valt. Gewoon je vinger in het potje, eventueel een beetje draaien, even wachten en klaar! Wat. een. uitvinding.

Volgens de tekst (in 12 talen, behalve Nederlands..) op het potje moet je je vinger er een minuut inhouden, maar 15 seconden is al genoeg. In een minuut is alle nagellak verwijderd en zijn je nagels ook nog eens goed verzorgd! I like it! Het product is dermatologisch getest (altijd fijn om te weten) en bevat geen aceton of parabenen.

Sephora belooft dat de meest langhoudende nagellak zou worden verwijderd en het goedje gentle is voor je nagels. Losse glitters gaan er met niet heel veel moeite af en ik merk aan mijn nagels dat ze het helemaal niet erg vinden om even te verdwijnen in het foam.

Volgens Sephora is de ‘Express Nail Polish Remover’ 6 maanden houdbaar, maar ik geloof dat dit per persoon wisselt. Ik heb hem nu sinds augustus (bijna 6 maanden) en ik gebruik hem regelmatig. Ik begin een beetje te merken dat niet alles er in één keer af is en hij iets of wat viezigheid achterlaat op mijn vingers.

Het potje bevat 75 ml en kost € 9,30. Best prijzig voor een simpele nagellak remover, maar het werkt een stuk prettiger dan nagellak eraf halen met een remover en tig watjes.

Voor de vorige foto’s had ik de camera van mijn vader gebruikt, omdat die kwalitatief beter is. Helaas heb ik nog niet kunnen vinden hoe je datum weg kunt halen, dus voor deze foto’s heb ik mijn eigen camera gebruikt. Vind mijn eigen camera fijner werken en geen gedoe met die datum en lelijke balkjes, dus blijf ik het zo maar doen!

Posted on 15 January, 2012 in Beauty, Nagels, Review
Tags:0 reacties

CommentLuv badge