Essence Nail Polish Remover - Lovelacquer.nlLovelacquer.nl

Om de nagellak met een watje van mijn nagels te verwijderen gebruik ik de ‘Nail Polish Remover’ van Essence. Een hele tijd geleden heb ik de roze versie gehad, maar nu staat de paarse versie alweer een poos in de kast (meer dan de helft is er al uit).

Vroegah gebruikte ik de nagellak remover die ik al jaren in de kast stond en haast nooit gebruikt werd. Dit was een remover van het huismerk van de Kruidvat inclusief aceton. Geen ramp, want toen kende ik de term nagellak waarschijnlijk nog niet eens. In die tijd moest aceton-vrij nog ontdekt worden, dus namen we dit maar voor lief. Vandaag de dag zijn er bijna meer removers verkrijgbaar zonder aceton dan met, times are changing.

 

Deze nagellak removers van Essence zijn er in verschillende versies, waaronder roze (aardbei), blauw (kokos) en paars (vanille). Het bijzondere is dat ze allemaal lekker ruiken nadat je de nagellak hebt verwijderd. Dus in plaats van die terrible removerlucht ruiken je nagels nu naar aardbei, kokos of vanille, nom nom!

Iedere versie richt zich elk op een andere verzorging van je nagels. Zo zorgt de paarse versie (zie hierboven) voor opgehelderde nagels, de blauwe voor  gehydrateerde nagels en de roze versie maakt je nagels harder. Fijn is dat de roze en paarse versies aceton-vrij zijn, dus minder agressief voor je nagels.

Voor 150 ml betaal je maar € 0,99 dus daar hoef je het niet voor te laten!

De volgende keer zal ik de meest geniale nagellakremover ever laten zien welke ik afgelopen zomer heb ontdekt!

Excuses voor de slechte kwaliteit van de foto’s en de lelijke balken (waar de datum stond)! Ik moet nog uitvinden hoe die niet op de foto verschijnen, dus tot die tijd deze vakkundige oplossing (ahum).

Posted on 11 January, 2012 in Beauty, Nagels, Review
Tags:4 reacties


  Sanne_xxx

  24 January 2012 om 22:44 uur

  Ik heb de roze nagellakremover. Ik ben hier tevreden over en hij ruikt lekker naar aarbeien.. hmmm wel wat beter als die vieze lucht van de meeste nagellakremovers.


  24 January 2012 om 23:04 uur

  Ik weet nog dat jij die bij had bij Gerald, toch? Rook lekker en toen heb ik hem ook gekocht! Binnenkort moet ik weer een nieuwe hebben. Denk dat ik die blauwe eens ga proberen.


  melissa

  29 April 2012 om 17:16 uur

  waar kun je die kopen??


  30 April 2012 om 12:26 uur

  Bij Kruidvat en Trekpleister.

CommentLuv badge