Catrice Ultimate Nail Lacquer – After Eight (600) | Love Lacquer

Deze nagellak komt uit de ‘ultimate nail lacquer’ collectie waar ik erg fan van ben (zie deze post)! Dit is een donkere groene/blauwe/grijze (?) nagellak die in 2 laagjes mooi dekt. De nagellak kost maar € 2,49 voor 10 ml!

Toen ik deze nagellak kocht was ik op zoek naar een donkergroene (liefst matte) nagellak. Ik zag deze staan en hij leek groen, maar bij thuiskomst nijgt de kleur meer naar grijs. Mijn zoektocht is dus nog niet ten einde..

Een aantal swatches (Trind Base Coat en 2 laagjes Catrice After Eight):

Op de eerste twee foto’s lijkt de kleur grijs, maar op de twee laatste foto’s groen.. De kleur van de nagellak wordt grotendeels door het soort en de hoeveelheid van het licht waarin je de nagellak ziet bepaald. In het licht van een lamp nijgt de kleur naar grijs, maar in het gewone licht van de zon lijkt het groen. De veranderende kleuren maken de nagellak apart en erg mooi, dus alsnog ben ik blij dat ik dit lakje heb gekocht!

Deze nagellak heb ik zonder top coat gedragen en na 1 à 2 dagen zag ik de eerste chips. Als ik top coat gebruik duurt dit veel langer, dus voor jullie een tip: vergeet vooral geen top coat als finish!

Zou je deze kleur kopen als je hem ziet staan?

Posted on 3 January, 2012 in Uncategorized2 reacties


  Marjolein

  28 January 2012 om 18:55 uur

  ik heb thuis WIC 117 Minsk staan, mooie nagellak, in de kerstkleur die ik nodig had voor mijn nailart afgelopen december, is dat misschien een goede kleur voor je?
  http://www.dclicweb.com/nail_art_interactive/  29 January 2012 om 19:37 uur

  Die kleur ziet er inderdaad mooi uit. Ik heb nog wat bonnen van de Douglas, dus de kans is aanwezig dat ik die maar ga halen! Bedankt voor je tip!