Bourjois Up To 10 Days – Brun Chic (22) | Love Lacquer

Sinds afgelopen zomer heeft make-upmerk Bourjois deze nagellaksoort in haar assortiment. Volgens Bourjois zou de nagellak 10 dagen blijven zitten en maakt het lakje je nagels twee keer zo sterk.

Natuurlijk blijft de nagellak niet vanzelf 10 dagen zitten en zal je hem een beetje moeten helpen. Met het speciaal schuin afgesneden kwastje kun je easy je nagellak bijwerken, waardoor (volgens het flesje) je nagellak het 3 dagen langer volhoudt.

Maar.. lakt dat kwastje überhaupt een beetje? Definitely yes. Als je het kwastje op je nagel houdt waaiert hij een beetje open en lakt hij hierdoor vrijwel je gehele nagel in één keer. Ook kun je een strak randje maken bij je nagelriem (wat ik persoonlijk mooi vind). Na een paar dagen kun je dus met het puntje je nagellak bijwerken als die wat is gaan scheuren. Als dat moet gebeuren ben ik zelf in de meeste gevallen alweer toe aan een nieuw kleurtje, maar als je langer met je nagellak wil doen is dit een handige oplossing!

Op de tweede foto van deze post is de nagellak een beetje mat van kleur. Het ligt aan het licht, maar er zit een subtiele glitter in de nagellak. Ik hou zelf niet zo van glitter, maar in dit geval geeft het toch net iets extra’s.

Nog wat swatches (Etos Nail Hardener, 2 laagjes Bourjois 10 Days – 22 en Catrice Top Coat):


Zonder flits


Met flits

Voor 9 ml betaal je € 8,50 wat niet heel goedkoop is, maar de kwaliteit van Bourjois lakjes is goed en ze blijven wel een tijdje fatsoenlijk op je nagels zitten. Zoals je op de eerste foto ziet heb ik nog meer kleurtjes van Bourjois en ook deze bevallen me goed!

Tip: tot a.s. zondag (22 januari) is alle make-up van Bourjois bij Etos 1+1 gratis!

Posted on 19 January, 2012 in Uncategorized0 reacties